Филтрирай
Цена
467лв.2823лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Шлайф машини за бетон и камък

Шлайф машини за бетон и камък на Хит Цени — Коледжиков

Шлайф машина за бетон и камък

Този вид шлифовъчна машина е предназначена за шлайфане на бетонни, мраморни и гранитни повърхности. Може да се използва за отнемане и изравняване или като подготовка за полиране. Основните компоненти, от които е изградена шлайф машината за бетон и камък са електрически мотор и шлайфащ диск. Именно чрез въртящия се диск се извършва шлайфане на повърхности, за това неговата повърхност е покрита от абразивен материал.

Характеристики на електрическите шлайф машини за бетон:

  • Мощни и агресивни - С ампераж от 7 A до над 12 A,  осигуряват достатъчно енергия за шлайфане;
  • Регулируема скорост -  Чрез контролиране на оборотите извършвате прецизно своята работа;
  • Допълнителни приставки - Помагат работното Ви място да не се превърне в пространство изпълнено с бетонен прах. Ще представим тези функции по-късно;
  • Лесни за използване - Удобството е от решаващо значение за предотвратяване на умората и намаляване на риска от злополуки.

Диамантени шлифовъчни дискове

Основните абразивни материали, използвани в шлифовъчните дискове са силициев карбид или диамантени сегменти. Диамантения диск за шлайфане има ромбовидни сегменти, прикрепени към него. Най-разпространения вид е диамантена чашка за шлайфане, която има 1 или повече реда сегменти (обикновено по 8 на всеки ред). Дисковете позволяват на шлайф машината за бетон и камък да изстъргва горния слой на обработваната повърхност. Шлифовъчните машини от този тип не могат да се използват за изрязване отвори в бетонни повърхности.

Машина за сухо шлайфане на бетон

При този метод на обработка се отделя фин прах, който е неблагоприятен за вдишване. Ето защо шлайфмашините за бетон и камък са снабдени с торба за прахоулавяне или система за свързване с индустриална прахосмукачка, която изсмуква прах от работната зона в момента, в който се образува.

Шлайф за бетон и камък от koledzhikov.bg

При нас може да закупите ръчни машини за диамантено шлайфане с марка BOSCH, COLLOMIX, DeWALT, FESTOOL, MAKITA и SPARKY.

Машина за шлайфане на бетон и камък COLLOMIX CMG 2600
От решаващо значение за ръчните машини е отличното управление и изключителната безопасност. Потребителят има здраво захващане на Фреза за бетон...
COLLOMIX
Редовна цена 2 394.91 лв. Цена 1 705.96 лв.
  • -688.95 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички