Филтрирай
Цена
79лв.2110лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Оберфрези за дърво

Оберфрези за дърво на Топ Цени — Коледжиков

Оберфреза за дърво

Това е ръчен електрически инструмент, който е предназначен за издълбаване на кръгли отвори и гнезда в сравнително твърд материал, като дърво и пластмаса. Използва се главно в дървообработването, за постигане на перфектни ръбове, шарки, канали и най-често при направата на шкафове и декоративни корнизи. Оберфрезата се състои от база, в която е монтиран вертикално разположен електродвигател с шпиндел на края на вала. Като се има предвид, че съществуват буквално стотици битове, които могат да се поставят на шпиндела, много дърводелци смятат оберфрезата за най-универсалния инструмент за дървообработка. Битът е регулируем по височина, обикновено чрез регулиране на височината на мотора (механизмите за регулиране са разнообразни сред производителите). Според основата могат да се разделят на фиксирани и потапящи. При работа с потапяща оберфреза, уреда се поставя с повдигнат бит над основата, след това моторът се включва и бита бавно се спуска. При тези с фиксирана основа, дълбочината се задава предварително, преди включване на инструмента.

5 неща които може да правите с оберфреза:

 • Създаване на заоблени ръбове - Ако правите маса, нощно шкафче или пейка, може да заоблите краищата. Заоблените ръбове често са естетически по-приятни от правите. Това може да бъде полезно и ако имате малки деца и искате да премахнете острите ръбове на мебелите за тяхна безопасност;
 • Изработване на рамки - Можете да създадете рамка за картина или снимка, като обработите външната и вътрешната страна на детайлите;
 • Декорация на дърво - Може да издълбаете красиви фигури и форми в дървото, както и да поставите собственото си лого или телефонен номер на дървената повърхност;
 • Изработване на дъска за рязане - С тази машина ще си я направите от някакво парче дърво, заобляйки краищата до съвършенство;
 • Изработване на входни врати и вратички за шкафове - Тази дейност изисква усъвършенствани умения по дървообработване.

Фрези за дърво от koledzhikov.bg

Фреза за канали в дърво и заобляне на ръбове с марка BLACK+DECKER, BOSCH, DEWALT, FESTOOL, HITACHI, MAKITA, MAKTEC, RAIDER и SPARKY.

  Оберфреза RAIDER RD-ER07

  Оберфреза RAIDER RD-ER07 е лек, компактен и мощен инструмент, пригоден за обработване на дървени материали, на базата на 1 020 Ватов електромотор. 

  RAIDER
  Цена 79.00 лв.
  Оберфреза MAKTEC MT361

  Оберфреза MAKTEC MT361 е високоефективна японска машина, предназначена за обработване на дървени материали, на базата на 900 Ватов електромотор. 

  MAKTEC
  Цена 182.00 лв.
  Оберфреза MAKITA RP0900X

  Оберфреза MAKITA RP0900X е висококачествен японски инструмент, характеризиращ се със здравина, надеждност и дълъг експлоатационен живот. 

  MAKITA / МАКИТА
  Цена 309.00 лв.
  Оберфреза HITACHI М12VE

  HITACHI М12VE е качествена електрическа оберфреза, изработена от здрави японски материали, които за гаранция за надеждност и устойчивост по време на работа. 

  HITACHI
  Цена 487.00 лв.
  Оберфреза DeWALT D26203

  Оберфреза DeWALT D26203 е компактна, висококачествена електрическа машина, характеризираща се със стабилност, здравина и постигане на отлични резултати при обработване на дървени материали. 

  DeWALT
  Цена 620.00 лв.
  Оберфреза DeWALT D26204K

  DeWALT D26204K е висококачествена мултифункционална оберфреза, преднанзачена за обработване на различни материали, като дърво, алуминий и пластмаса. 

  DeWALT
  Цена 788.00 лв.
  Оберфреза DeWALT DW625EK

  DW625EK на DeWALT е лека и удобна за работа електрическа машина, пригодена за обработване а различни видове материали, като дърво, пластмаса и алуминий. 

  DeWALT
  Цена 1 204.00 лв.
  Оберфреза MAKITA RP2300FCX

  Оберфреза MAKITA RP2300FCX е електрически инструмент, изработен от японски материали, които са гаранция за здравина и надеждност по време на работа. 

  MAKITA / МАКИТА
  Цена 1 090.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички