Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
114лв.292лв.

MAKTEC

MAKTEC

MAKITA може да се гордее със старта на MAKTEC. Това са серия продукти: бормашина, ъглошлайф, шлайф машина, циркуляри, триони, оберфрези, духалки за листа , която предлага някои козметични промени, за да стане по-привлекателна от традиционните продукти на MAKITA. Изминаха седем години, откакто се появиха първите електроинструменти с марка МАКТЕК на пазара. За това време MAKTEC бележи много положителни промени в индустрия през последните няколко години от своето съществуване. Червените бормашина, ъглошлайф, шлайф машина, циркуляри, триони, оберфрези, духалки за листа MAKTEC се отличават не само с цвета си, но и са предпочитани от професионалисти и любители. Освен електрическо захранване, МАКТЕК предлага електрически инструменти с акумулаторно захранване, за да сте по-мобилни в своята работа.  

Електрически прободен трион/зеге MAKTEC MT431

Прободен трион/зеге с махален ход MAKTEC MT431 има компактен и иновативен дизайн, който позволява лесна и удобна употреба, съхранение и работа. Високопроизводителната отрезна машина се предлага на изключително изгодна цена.

MAKTEC
Цена 114.00 лв.
Оберфреза MAKTEC MT361

Оберфреза MAKTEC MT361 е високоефективна японска машина, предназначена за обработване на дървени материали, на базата на 900 Ватов електромотор. 

MAKTEC
Цена 183.54 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички