Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
71лв.2390лв.

Открийте ни в YouTube

GreenWorks

GreenWorks

Акумулаторни електроинструменти и градински машини GreenWorks

Компанията е лидер в производството и разпространението на инструменти и машини за ремонт и градина, предлагайки акумулаторни:

  • Винтоверти;
  • Компресори за въздух;
  • Прободни триони;
  • Косачки;
  • Тримери за трева;
  • Листосъбирачи;
  • Кастрачи на клони.

Продуктите са разделение на няколко серии според мощността на захранващата батерия и биват 24-волтови, 40-волтови, 60-волтови, 80-волтови. Електрическите инструменти на марката са подходящи както за собственици на малки дворове и градини, така и за професионални озеленители и строителни работници.

Заместител на бензиновите машини

Открийте зелената алтернатива на бензиновите машини. Акумулаторни електроинструменти и градинска техника GreenWorks притежават най-добрите в своя клас технологии. Осигуряват мощност и производителност неразличима от тази на оборудване с бензинов двигател. Освен това работите без вредни емисии, силни вибрации, филтри за масло и приготвяне на горивна смес, за която обикновено се изисква гориво. С акумулаторните продукти на GreenWorks зареждате батерията и сте готови за работа. Плюс това тя е съвместима с всички продукти от определената серия, така че може да се използва и с други машини.

Акумулаторни продукти GreenWorks

GreenWorks Tools е запазена марка на Globe Tools Group. Фирмата е с оперативно седалище Шарлот, САЩ. Понастоящем персонала на компанията наброява 4 000 служители и над 300 инженери по научноизследователска дейност. Производството на продуктите се извършва от собствени компоненти. Предприятията на компанията произвеждат двигатели, полимерни и стоманени елементи, боя, електроника. Фирмата за градинска техника има шест основни бизнес отдела – два за готова продукция и четири за части. Производственият капацитет на фабриката е 650 000 завършени единици за един месец. До момента GreenWorks държи правата за повече от 1 000 патента в областта на акумулаторните технологии. Всички продукти са сертифицирани в съответствие с правилата за местния пазар.

Акумулаторна кастрачка за клони с батерия и зарядно GreenWorks GD60PSK2
Кастрачка за клони GreenWorks GD60PSK2 е оборудвана с 60V батерия и зарядно устройство. Тя притежава много впечатляващи функции като надежден...
GreenWorks
Редовна цена 639.00 лв. Цена 607.05 лв.
  • -5%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички