Категории
Филтрирай
Цена
869лв.20689лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Палетни колички

Палетни колички / Транспалетни колички • Ниски цени — Коледжиков

Какво представлява палетната количка? 

Палетната количка (наричана още транспалетна) представлява количка на колела, създадена да повдига и транспортира палети. Нейните вилици (вилични рогове) се позиционират под товара, а след това с помощта на дръжка може да напомпате, т.е. да повдигнете вилиците до нужната височина. 

За много стоки палетите са удобен начин за пакетиране и складиране. В този си вид обаче те може да бъдат голямо предизвикателство, когато трябва да се преместват. Благодарение на палетните колички, този проблем е решим. С тях можете да преместите палетите навсякъде, където пожелаете. 

Видове 

В магазин Коледжиков предлагаме широка гама електрически, самоходни, високоповдигащи се, хидравлични и механични транспалетни колички. Всички те улесняват транспортирането на тежките палети както на закрито, така и на открито. 

Съвременният пазар познава няколко вида палетни колички: 

 • Ръчни
 • Електрически
 • Самоходни

Електрическите транспортни колички са също толкова лесни за управление и маневрени, колкото ръчните. Те обаче в по-голяма степен спестяват на оператора усилия. Намаляват и дискомфорта от продължителното товарене и разтоварване на палети. Правят транспортирането на товари лесно - независимо дали се използват в складове, или в търговски площи с ограничено пространство. 

Самоходната функция на палетната количка е допълнителен плюс. Този модел е по-скъп, но много по-удобен за професионална употреба.

Основни характеристики

Когато разглеждате транспортните колички в магазин Коледжиков, обърнете внимание на няколко характеристики:

 • тип повдигане - механично, хидравлично, електрическо
 • тип задвижване - ръчно, с крак
 • товароподемност
 • дължина на виличните рогове
 • ширина на виличните рогове
 • радиус на завиване
 • височина на повдигане
 • тегло

При нас ще откриете и палетни колички тип ножична маса. Те са предпочитани от индустрията, строителството, складовата дейност, училищата, лабораториите, банките, офисите и др. Здравата конструкция от стомана и устойчивостта гарантират безопасно транспортиране на товари с минимални усилия от страна на оператора. 

Палетната количка е подходяща за изпълнение на интензивни подемни операции. Тя осигурява надеждност, ефективност, производителност, комфорт по време на използване и ниски разходи за поддръжка. Може да изпълнява с лекота различни операции в склада. Притежава голяма товароподемност - някои транспалетни колички могат да пренасят до 3 тона.

Допълнителни характеристики, които правят транспортната количка за палета по-удобна за работа и по-функционална, са: авариен бутон, клапан за претоварване, автоматична система за нивелиране, LED индикатор за нивото на заряда на батерията и др. 

Защо да изберете палетна количка от Коледжиков?

В онлайн магазин Коледжиков предлагаме богата гама качествени палетни колички на утвърдени производители на пазара - PRAMAC и UNICRAFT. Моделите се характеризират със здравина, надеждност и устойчивост на ежедневно натоварване. Те са лесни за управлени, маневрени и приспособени да бъдат използвани в различни производствени и складови бази. 

С транспалетна количка PRAMAC или UNICRAFT може да разчитате на повишена производителност и по-бавно натрупване на умора у служителите. Тя може да се управлява дори от потребители с неголям опит

Хидравлична ножична маса - количка за повдигане PRAMAC LT15 150 кг
Хидравлична маса - количка PRAMAC LT15 стартира повдигането чрез натискане на крачна хидравлична помпа и позволява лесно пренасяне на тежки...
PRAMAC
Редовна цена 1 075.00 лв. Цена 1 042.75 лв.
 • -3%
Хидравлична ножична маса - количка за повдигане PRAMAC LT30 300 кг
Хидравлична маса - количка PRAMAC LT30 е идеална за повдигане и преместване на стоки и товари при тяхната обработка и подготовка за следваща...
PRAMAC
Редовна цена 1 415.00 лв. Цена 1 372.55 лв.
 • -3%
Хидравлична ножична маса - количка за повдигане PRAMAC LT35D 350 кг
Хидравлична маса - транспортна количка PRAMAC LT35D е идеалната машина, която намира приложение в множество задачи, предлагайки незаменима помощ...
PRAMAC
Редовна цена 1 781.00 лв. Цена 1 727.57 лв.
 • -3%
Хидравлична ножична маса - количка за повдигане PRAMAC LT80 800 кг
Повдигаща маса върху количка PRAMAC LT80 се използва за повдигане, на височина до 1 метър, придвижване и спускане на товари с тегло до 800 кг....
PRAMAC
Редовна цена 1 839.00 лв. Цена 1 783.83 лв.
 • -3%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички