Филтрирай
Цена
820лв.6692лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Обезопасени шкафове за фитосанитарни продукти

Обезопасени шкафове за фитосанитарни продукти на Хит Цени — Коледжиков

Шкафове за фитосанитарни продукти от Коледжиков

Обезопасените шкафове за съхранение на отпадъчни и вредни продукти са с различни размери и предназначение. В тази категория може да се запознаете с предимствата и характеристиките на всеки един обезопасен шкаф за съхранение на фитосанитарни боклуци.

Тези шкафове за отпадъци са:

  • Годни за безопасно складиране на отпадъци от различен тип;
  • Удобни за работа;
  • Снабдени със заключващи се вратички;
  • Здрави и стабилни;
  • Покрити с боя за защита от корозия.

Защо да закупите обезопасени шкафове за фитосанитарни отпадъци

В шкафовете за фитосанитарни продукти могат да се съхраняват различни фармацевтични продукти, стига да са в съответствие с действащото законодателство. Благодарение на тяхната заключваща система, гарантират безопасност на съхраняваните отпадъци. Тези шкафове са лесно различими, тъй като не изглеждат, като стандартните. Безопасни шкафове за фитосанитарни продукти COSMEK са подложени на строг процес за контрол на качеството, за да се осигури надеждното съхранение в съответствие със закона за опасни вещества, химикали, пестициди, горива, масла и бои. Безопасността на работното място е много обширна тема и има много специфични законови изисквания, на които фирмите трябва да отговарят. Ето защо Ви предлагаме да изберете нашите продукти, защото са здрави, устойчиви, безопасни и надеждни.

Обезопасен шкаф за фитосанитарни отпадъци COSMEK APK300

Обезопасен фитосанитарен шкаф COSMEK APK300 е снабден с две, заключващи се врати с прахово боядисано покритие в зелен цвят, което осигурява много гладка и устойчива повърхност, за лесно почистване

COSMEK
Редовна цена 1 440.00 лв.
Цена 1 180.80 лв.
  • -18%
Обезопасен шкаф за фитосанитарни отпадъци COSMEK APK250

Фитосанитарен шкаф COSMEK APK250 е изработен от стоманен материал и е предвиден да отговаря на всички изисквания за безопасно съхраняване на отпадни материали и фармацевтични боклуци.

COSMEK
Редовна цена 1 000.00 лв.
Цена 820.00 лв.
  • -18%
Обезопасен шкаф за фитосанитарни отпадъци COSMEK FITO BOX 2

Контейнер за безопасно съхраняване на фитосанитарни отпадъци COSMEK FITO BOX 2 подобно на предпазния шкаф за бои е оборудван със събирателен резервоар, изработен от поцинкована метална плоча.

COSMEK
Редовна цена 8 160.00 лв.
Цена 6 691.20 лв.
  • -18%
Обезопасен шкаф за фитосанитарни отпадъци COSMEK FITO BOX 1

Контейнер за безопасно съхраняване на фитосанитарни отпадъци COSMEK FITO BOX 1 е изграден от стени с поцинкована ламарина и конструкция от стомана.

COSMEK
Редовна цена 5 280.00 лв.
Цена 4 329.60 лв.
  • -18%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички