Филтрирай
Цена
245лв.1600лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Двигатели за сондажни помпи

Двигатели за сондажни помпи ⋆ Магазин и сервиз Коледжиков

Двигател за потопяема помпа

Двигателите за сондажни помпи се използват като резервен или алтернативен вариант за задвижването им. Множеството различни области на приложение и дизайн на помпите водят до различни изисквания за задвижването на помпата. Електродвигателите се използват най-често за задвижване на помпите, тъй като електричеството е лесно достъпно в повечето приложения. Имат висока производителност и ниски загуби при преобразуване на електрическа в механична енергия. В допълнение, контролът на скоростта на електродвигателите е възможно да се адаптира към променените работни условия на помпата. 

Според вида на захранването са:

  • Монофазни
  • Трифазни

Коледжиков предлага резервни двигатели за сондажни помпи от koledzhikov.bg

Трифазните синхронни двигатели постигат най-добрата ефективност сред електромоторите. Те се използват все по-често като високоефективно задвижване на помпите поради по-голямата енергийна ефективност и ниски енергийни разходи. Най-разпространеният електромотор е трифазният асинхронен двигател (DAsM). Този дизайн има проста и здрава структура, издръжлив е към претоварване, евтин, надежден и изисква малко поддръжка. Както при всички трифазни машини, режимът на работа на DAsM се основава на магнитно поле, циркулиращо във въздушната междина, така нареченото въртящо се поле. Трифазните асинхронни двигатели имат здрав корпус, а във вътрешността и самоохлаждаща система.

Изберете двигател за помпа от производители CITY, ELECTROMASH и FRANKLIN ELECTRIC.

Двигател за сондажна помпа FRANKLIN ELECTRIC COVERCO NBS4K400T

Мотор за потопяеми помпи FRANKLIN ELECTRIC COVERCO NBS4K 400 T притежава статор, който е потопен в специално масло, което увеличава значително производителността и продължителността на живота

FRANKLIN ELECTRIC
Цена 598.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички