Филтрирай по:
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
71лв.2398лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Перфоратори

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 67 артикул(а)
Електрически перфоратор SDS-plus RAIDER RDP-HD05S

Електрически перфоратор RAIDER RDP-HD05S е ударен инструмент, предназначен за монтажни и ремонтни дейности, за пробиване на отвори в бетон, дърво, метал и други материали.

Електрически перфоратор SDS-plus RAIDER RDP-HD05S от топ производител в Колежиков
Редовна цена 128.00 лв. -10% Цена 115.20 лв.
  • -10%
Брой:
Електрически перфоратор SDS-plus RAIDER RDI-HD49

Електрически перфоратор със SDS plus RAIDER RDI-HD49 е професионален инструмент, оборудван с два режима на работа, предлагащи възможност за употребата му при множество приложения.

Електрически перфоратор SDS-plus RAIDER RDI-HD49 от топ производител в Колежиков
Редовна цена 318.00 лв. -10% Цена 286.20 лв.
  • -10%
Брой:
Електрически перфоратор SDS-plus CIMEX HB3

Перфоратор CIMEX HB3 е уникален електроинструмент, пригоден за професионална употреба, оборудван с четири режима на работа, позволяващи пробиване в зидария, бетон, работа с боркорони, длето и секач. 

Електрически перфоратор SDS-plus CIMEX HB3 от топ производител в Колежиков
Цена 201.00 лв.
Брой:
Електрически перфоратор SDS-plus RAIDER RD-HD51

Електрически перфоратор RAIDER RD-HD51 е високопроизводителна машина със стилна и здрава конструкция, характеризираща се с отличителна мощност и голяма издръжливост.

Електрически перфоратор SDS-plus RAIDER RD-HD51 от топ производител в Колежиков
Редовна цена 129.00 лв. -10% Цена 116.10 лв.
  • -10%
Брой:
Перфоратори на Топ Цени и Видове — Коледжиков

Перфоратор

Основното предназначение на перфоратора е пробиването на големи дупки с голяма дълбочина в строителни материали, като бетон, тухли, метал и други. Подобен е на ударна бормашина, по предназначение, но Ви позволява да поемате по-сериозни задачи, докато усилието от Ваша страна е по-малко. Перфораторът е предназначен за пробиване на големи отвори в зидани и бетонни стени, както и за къртене на бетон. Скоростта на ударите е по-бавна, отколкото при бормашината, но тези удари са далеч по-мощни. Друго голямо предимство е, че има три настройки: пробиване; пробиване с удар; само удар. Ударната функция е полезна и при леки ремонтни дейности, като премахване на плочки. Перфораторът разполага с пружинен патронник, който съответства директно на размера на използваните битове. Това означава, че трябва да използвате само битове, които отговарят на конкретния патронник.

Видове перфоратори

Източника на захранване играе важна роля в тяхното разграничение. Кабелни или безкабелни и двата варианта притежават гореизброените качества, но имат някои различия.

Електрически

Осигуряват мощност за неограничено време, защото са постоянно свързани към електрическата мрежа. Нямат батерии, които допълнително да увеличават теглото машината.

Акумулаторни

Тези перфоратори са удобни в ситуации, когато не е безопасно да се използва електрически модел с кабел или на места, лишени от електричество.

Приспособления за перфоратор

Най-популярни тип патронник е SDS-Plus. Битовете имат жлебове на остриетата, които се заключват, но позволяват на бита да се движи напред и назад независимо от патронника. Подобна на тази, но по-голяма е системата SDS-Max.

Когато се използва ударната функция, е възможно изпълнението на всякакви задачи. Има различни приспособления за всяка една от тях:

  • Лопата за разбиване на твърди материали;
  • Длето за разрушаване на бетон;
  • Накрайник за премахване на керамични плочки;
  • Длето за дупчене в бетон;

Купете перфоратор от koledzhikov.bg

Всички продукти са най-изгодни цени, от производители BLACK+DECKER, BOSCH, DeWALT, HITACHI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, SPARKY.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички