Филтрирай
Цена
0лв.1349лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Ударни бормашини

Ударни бормашини • Дрелки — Магазини Коледжиков

Ударна бормашина

Използва се главно за пробиване в твърди материали, като бетон, тухла, мрамор, гранит и други подобни. Разликата с обикновения модел е в това, че има ударен механизъм, който най-просто казано избутва свредлото напред. Така то се върти и и извършва мощни удари едновременно. Именно по този начин се правят по-лесно дупки в твърди материали. Ако се занимавате със строителство и пробиване на зидария или лека разрушителна дейност, тогава това е Вашия инструмент. Може да го използвате и като помощник в домашния ремонт при монтиране на крепежни елементи. Повечето модели предлагат 2 режима: пробиване и ударно разпробиване. Има и ударни бормашини с функция реверс и контрол на скоростта, които са подходящи за завиване и развиване на крепежни елементи.

Ударни бормашини на изгодна цена в koledzhikov.bg

При нас ще намерите качествени модели на изгодна цена с марка BLACK+DECKER, BOSCH, DeWALT, HITACHI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER, SKIL, SPARKY и STANLEY.

Акумулаторна ударна бормашина METABO SB 18 LT

Акумулаторна бормашина METABO SB 18 LT притежава ударна функция, която е много полезна при направа на отвори в бетон, зидария и тухла, тъй като значително увеличава пробивната сила на инструмента.

METABO
Цена 749.00 лв.
Електрическа ударна бормашина HITACHI - HiKOKI DV16VSS-WA

Ударна бормашина HITACHI DV16VSS-WA е електрическа машина за разпробиване на отвори в дърво, бетон, стомана и други материали. Японският електроинструмент може да се използва и като отвертка. 

HITACHI - HIKOKI
Цена 135.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички