Категории
Филтрирай
Цена
158 лв. 783 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Хидрофори

Хидрофори • Хидрофорни помпи за вода • Цени — Коледжиков

Хидрофори

Използвайте някоя от нашите хидрофорни помпи за поддържане на оптимално налягане на вашата водоснабдителна система. Ако страдате от недостатъчното налягане във системата, това определено смущава ежедневния ви живот и правенето на бизнес. С качествен хидрофор ще елиминирате този риск веднъж завинаги. Вече няма да се притеснявате за проблеми при използването на обикновено оборудване или промишлени уреди.

Правилно подбраната хидрофорна помпа от нас ще предотврати всякакви трудни и нежелани ситуации, в които може да попаднете.

Хидрофорна помпа от koledzhikov.bg

Ако искате автоматизирано да повишите налягането на тръбите/маркучите си, така че винаги да имате на разположение вода с високо налягане, се нуждаете от качествена хидрофорна система. Идеална е за разнообразие от нужди и най-вече, когато налягането на водата е твърде ниско. Може да изпомпва водата с много по-висок дебит и да поддържа тръбите ви под налягане постоянно. Така вие винаги ще имате добро и постоянно налягане от всяка точка.

При нас ще откриете хидрофори за различни нужди:

  • С хидрофорен разширителен съд;
  • Без разширителен съд за съхранение на водата.

Предоставяме богат избор на електрически машини за изпомпване на вода марка BONEZZI, BRIGGS & STRATTON, CITY, COELBO, COSMEK, DECA, DYTRON, MILWAUKEE, MITSUBISHI, HONDA, HYUNDAI, IMER, JIADI, KARCHER, KOSHIN, KUBOTA, SUZUKA, THERMADOR, INTERNATIONAL, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, RAIDER, REMS, ROTHENBERGER, SPERONI, SUBARU, E-Tech by Franklin, Electric, ELBI, ELECTROMASH, ELEKTRO MASCHINEN, ELENTEK, FIRMAN, GRUNDFOS, GYS, HAITUN, LEO, MAKITA, MAROLEX, METABO, TSURUMI, AL-KO, AQUASYSTEM, NOCCHI, PEDROLLO, PENTAIR, PETROV, FLUX, FRANKLIN ELECTRIC, GARDENA, GREEN GARDEN, UMBRA POMPE и WILO.

Хидрофорна помпа LEO LKJ-1301 SA

LEO LKJ-1301 SA е хидрофорна помпа, която може да бъде използвана за доставяне на вода на къщи, вили, промишлени сгради, за напояване на градински площи, както и за повишаване на налягането в тръбопроводи. 

LEO
Цена 258.00 лв.
Хидрофор JY 1000/50

Хидрофор JY 1000/50 е предназначен за изпомпване на чиста вода без примеси - подходящ е за кладенци на къщи, вили и други.

Цена 337.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички