Филтрирай
Цена
294лв.294лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Роботи за почистване на грил

Роботи за чистене на барбекюта и скари ⋆ Коледжиков

Грил робот за чистене на барбекю и скара

Храната приготвена на барбекю има своя невероятен вкус, който всички харесват. Но след похапването идва време за почистване на лепкавата мръсотия от скарата. С телена четка и физически усилия, може да изстържете загорялото. Това неприятно и трудоемко занимание може да бъде заменено от изцяло автоматично устройство. Тъй като вече сме в 21-ви век има роботи за почистване на грил, който може да Ви отмени изцяло. Тези устройства са проектирани да извършват досадното и изморително чистене на скарата вместо Вас с натискане на един бутон. Докато той работи Вие си почивате или вършите нещо друго.

Какво прави роботът за грил

Неговата цел е една единствена - да почисти мръсната скара вместо Вас. Устройството се захранва от акумулаторна литиево-йонна батерия. Четките са изстъргване се задвижват от електромотори. целият корпус е направен от термоустойчива пластмасова обвивка. Месинговите четки могат да се поставят в съдомиялна машина. Настройте времето на работния цикъл, поставете роботът върху грила, затворете капака и го оставете сам да свърши работата. Устройството може безопасно да се използва на студени или горещи повърхности с температура до 250°C. Почистването се извършва на сухо, без вода и препарати.

Как работи роботът за чистене на скара

Машинката започва да се движи по скарата, след като бъде включена. Четките от месинг се въртят и стържат загорялото. Силен свистящ звук се чува по време на работа, който не е особено приятен, но не и дразнещ. Въпреки че е забавно да го гледате как се движи, не можете да задържите капака на грила отворен дълго, без да рискувате роботът да падне. Грил роботът осигурява прилично почистване и премахване на сажди от горната страна на скарите. Перфектен блясък не може да бъде постигнат, както би могло при ръчно чистене, но за няколко минути имате чист грил, без да се полагат усилия за това.

Предимства от редовното почистване на скарата

  • Вкус - Храната има по-добър вкус, когато се готви на чиста скара;
  • Мирис - Насладете се на вкусните аромати, идващи от месото, без неприятни миризми на изгоряло;
  • Здраве - Премахва бактерии, които могат да се натрупат върху скарата и да се пренесат в храната;
  • Хигиена - Мръсната скара може да привлече насекоми и други вредители, особено в топъл климат;
  • Безопасност - Елиминира риска от възпламеняване;
  • Рентабилност - Поддържането на грила Ви по-чист предотвратява корозия и удължава живота на скарата.

Робот за почистване на грил от koledzhikov.bg

Освен страхотно барбекю, от нас може да закупите робот с който да го почиствате. По този начин грила Ви винаги ще бъде готов за употреба. Не позволявайте на загорялата храна и сажди да съсипят покритието на скарата или да развалят вкуса при следващо печене. Купете това малко устройство, което замества физическите усилия с телена четка след използване на барбекюто.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички