Филтрирай
Цена
294лв.294лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Роботи за почистване на грил

Роботи за чистене на барбекюта и скари ⋆ Коледжиков

Какво е грил робот за чистене на барбекю и скара?

Храната приготвена на барбекю има своя невероятен вкус, който всички харесват. Но след похапването идва време за почистване на лепкавата мръсотия от скарата. С телена четка и физически усилия, може да изстържете загорялото. Това неприятно и трудоемко занимание може да бъде заменено от изцяло автоматично устройство. Тъй като вече сме в 21-ви век има роботи за почистване на грил, който може да Ви отмени изцяло. Тези устройства са проектирани да извършват досадното и изморително чистене на скарата вместо Вас с натискане на един бутон. Докато той работи Вие си почивате или вършите нещо друго.

Какво прави роботът за грил?

Неговата цел е една единствена - да почисти мръсната скара вместо Вас. Устройството се захранва от акумулаторна литиево-йонна батерия. Четките са изстъргване се задвижват от електромотори. целият корпус е направен от термоустойчива пластмасова обвивка. Месинговите четки могат да се поставят в съдомиялна машина. Настройте времето на работния цикъл, поставете роботът върху грила, затворете капака и го оставете сам да свърши работата. Устройството може безопасно да се използва на студени или горещи повърхности с температура до 250°C. Почистването се извършва на сухо, без вода и препарати.

Как работи роботът за чистене на скара?

Машинката започва да се движи по скарата, след като бъде включена. Четките от месинг се въртят и стържат загорялото. Силен свистящ звук се чува по време на работа, който не е особено приятен, но не и дразнещ. Въпреки че е забавно да го гледате как се движи, не можете да задържите капака на грила отворен дълго, без да рискувате роботът да падне. Грил роботът осигурява прилично почистване и премахване на сажди от горната страна на скарите. Перфектен блясък не може да бъде постигнат, както би могло при ръчно чистене, но за няколко минути имате чист грил, без да се полагат усилия за това.

Предимства от редовното почистване на скарата

  • Вкус - Храната има по-добър вкус, когато се готви на чиста скара;
  • Мирис - Насладете се на вкусните аромати, идващи от месото, без неприятни миризми на изгоряло;
  • Здраве - Премахва бактерии, които могат да се натрупат върху скарата и да се пренесат в храната;
  • Хигиена - Мръсната скара може да привлече насекоми и други вредители, особено в топъл климат;
  • Безопасност - Елиминира риска от възпламеняване;
  • Рентабилност - Поддържането на грила Ви по-чист предотвратява корозия и удължава живота на скарата.

Робот за почистване на грил от koledzhikov.bg

Освен страхотно барбекю, от нас може да закупите робот с който да го почиствате. По този начин грила Ви винаги ще бъде готов за употреба. Не позволявайте на загорялата храна и сажди да съсипят покритието на скарата или да развалят вкуса при следващо печене. Купете това малко устройство, което замества физическите усилия с телена четка след използване на барбекюто.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да. Може да пазарувате като гост или да изберете опцията “Бърза поръчка без регистрация”, която изисква да въведете своите имена и телефонен номер. Заявките, направени по имейл и във Facebook-страницата ни, също не изискват регистрация. 

Какви са начините за доставка?

Може да получите своята поръчка по куриер или с наш разнос. Работим с всички куриерски фирми, обслужващи територията на страната. 

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Може да очаквате своята поръчка в най-кратък срок - от 1 до 3 работни дни. За някои продукти срокът на доставка е до 30 работни дни, тъй като при тях има нужда от производствено време. Точна информация по този въпрос може да получите от нашите консултанти. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Роботи за почистване на грил"?

Предлагаме роботи за почистване на грил на цени около 300 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас като посетите наш физически магазин или използвате някой от посочените по-долу контакти: 

Магазин в София

Телефон: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581

Имейл: sofia@kol-bg.com

Магазин във Варна

Телефон: 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90

Имейл: varna@kol-bg.com

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички