Филтрирай
Цена
2390лв.9300лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Заваръчни генератори

Заваръчни генератори на Топ Цени — Коледжиков

Какво представлява и как работи?

Заваръчният генератор е здраво и надеждно устройство, което стартира бързо и е винаги готово за употреба. Използва се при непостоянно или напълно липсващо електрозахранване и се характеризира с висока производителност и надеждност, стандартизирано качество и екологична съвместимост.

Видове

Заваръчните агрегати за ток може да бъдат с различно стартиране:

  • Ръчно
  • Електрическо

Те също така се различават и по своя генератор:

  • Трифазен
  • Монофазен

За какво са предназначени?

В продуктовия ни асортимент ще откриете заваръчни генератори, които имат разнообразни приложения в строителството, ремонтните дейности, производството и навсякъде, където няма постоянно електрическо захранване. Те са създадени по модерна технология и са високопроизводителни. Абсолютно независими от електропреносната мрежа. Работят с чист бензин.

Заваръчните агрегати са идеално устройство за извършване на заваръчни дейности на полето или за свързване на други електрически устройства към интегрираните контакти. Позволяват дълги часове на постоянна употреба, като консумацията на гориво е ниска, а времето за работа - изключително дълго. Можете да разчитате на надеждно захранване по всяко време.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Фирма Коледжиков има дългогодишен опит на пазара. Предлагаме богата гама заваръчни генератори на водещи марки като AGT, CIMEX, CROSS PLUS, IMER, KIPOR, PETROV, PRAMAC и др. Постоянно допълваме продуктовия си асортимент и се стараем да поддържаме достъпни цени за своите клиенти.

При нас ще получите професионално обслужване, ценни съвети за работа с машините, бърза и безплатна доставка. Разполагаме със сервизи в София и Варна.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да. В онлайн магазина може да пазарувате като гост или с вече съществуваща ваша регистрация в Gmail или социалната мрежа Facebook. За удобство сме предоставили опцията “Бърза поръчка”.

Какви са начините за доставка?

Може да вземете своята поръчка от наш магазин или като заявите доставка с куриер до посочен от вас адрес.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Очаквайте доставка до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Заваръчни генератори"?

Стараем се да предлагаме богат избор на заваръчни генератори, чиито цени започват от 2390 лв. Най-скъпите ни модели струват по 7000-8000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

За връзка с нашия сервиз и магазин във Варна - тел. 0877 880 840, 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90 / e-mail: varna@kol-bg.com

Работно време:

от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.
Събота: 8.30 - 14.00 ч.
Неделя: почивен ден

За връзка с нашия сервиз и магазин в София: - тел. 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581 / e-mail: sofia @kol-bg.com

Работно време:

от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.
Събота: 9.00 - 14.00 ч.
Неделя: почивен ден

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички