Филтрирай
Цена
2390лв.7900лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Заваръчни генератори

Заваръчни генератори на Топ Цени — Коледжиков

Заваръчен агрегат с генератор за ток

Нашите заваръчни генератори са винаги готови, когато имате нужда от тях. Могат да се използват почти навсякъде. Използвайте този заваръчен агрегат, за да се предпазите от непостоянно или напълно липсващо електрозахранване. Те са здрави, надеждни, стартират бързо и са винаги готови за употреба. Позволяват дълги часове на постоянна употреба. Консумацията на гориво е изненадващо ниска, а времето за работа изключително дълго. Можете да разчитате на надеждно захранване по всяко време. Характеризират се с висока производителност и надеждност, със стандартизирано качество и екологична съвместимост.

Позволяват два вида стартиране:

  • Ръчно;
  • Електрическо.

Заваръчен генератор от koledzhikov.bg

Нашите генератори за електрожени позволяват разнообразни приложения в строителството, ремонтните дейности, производството и навсякъде, където няма постоянно електрическо захранване. Убеждават с модерна технология и солидни данни за производителността. Особеното му предимство е абсолютната му независимост от електропреносната мрежа, тъй като за работа е необходим само чист бензин. Това е идеалното устройство за извършване на заваръчни дейности на полето или за свързване на други електрически устройства към интегрираните контакти.

Нашите устройства са марка AGT, AL-KO, CHAMPION, CROSS PLUS, IMER, ITC, POWER, MAKITA, PETROV, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, STANLEY, SUBARU, ANTOR, DeWALT, ELEKTRO MASCHINEN, HONDA, HYUNDAI, BRIGGS & STRATTON и SUZUKA.

Заваръчен генератор с ел старт и AVR KIPOR KDE 280EW IGBT

KIPOR KDE 280EW IGBT е 5 kW дизелов агрегат за заваряване, с електроди от 1.6 до 5.8 милиметра, оборудван с A.V.R. система за непрекъснат контрол над напрежението по време на експлоатация. 

KIPOR
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички