Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
39лв.4290лв.

PETROV

PETROV

PETROV е висококачествен производител на градинска и лека строителна техника, която се характеризира с надеждност, здравина и дълъг експлоатационен живот.

Мотоблок PETROV G52

Мотоблок PETROV G52 е здрава машина с мощен двигател - 7 конски сили и надеждна двускоростна трансмисия, с  една предавка за движение напред и една за реверсивен ход.

PETROV
Цена 1 742.00 лв.
Мотофреза PETROV Pro

Мотофреза / мотокултиватор PETROV Pro притежава високопроизводителен и икономичен двигател, който предлага 7 к.с. мощност, задвижваща работните органи, фрезоващи на широчина 90 см.

PETROV
Цена 857.00 лв.
Мотофреза PETROV VIKI LX

Мотофреза PETROV VIKI LX е оборудвана с бензинов мотор с мощност 7 конски сили, който задвижва с лекота фрезите, разкопаващи почвата с работна широчина от 90 сантиметра.

PETROV
Цена 797.00 лв.
Мотофреза PETROV TERI

Мотофреза PETROV TERI може да фрезова почвата на 30, 55 и 80 сантиметра, като за предвидената цел е необходимо да се добавят или извадят мотички от фрезоващият апарат.

PETROV
Цена 697.00 лв.
Мотоблок PETROV G85

Мотоблок PETROV G85 разполага с големи колела, които улесняват придвижването, ергономични ръкохватки, 3 скорости за движение напред и 2 за обратен ход.

PETROV
Цена 2 940.00 лв.
Палцова косачка PETROV

Палцова косачка PETROV е сигурна, надеждна и ефективна машина, която се характеризира с високо качество, производителност и дълъг експлоатационен живот.

PETROV
Цена 1 085.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички