Филтрирай
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
1190 лв. 9848 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Виброплочи

Виброплочи Видове и Цени — Коледжиков

Виброплоча за уплътняване на насипи и настилки

Виброплочите са проектирани да уплътняват различни настилки, като почва, инертни материали и асфалтови смеси. Повечето трамбовки използват за задвижване мощни двигатели и редуктор с голяма сила на удара, която кара основната плоча на машината да вибрира бързо, като по този начин мачка почвените частици и асфалтовите агрегати, като ги компактира, за да се постигне идеална плътност. Вибрационната „честота“ може да достигне 4000 вибрации в минута, докато амплитудата на плочата може да бъде само няколко сантиметра.

Предлагаме Ви мощни трамбовъчни виброплочи:

  • С преден ход;
  • Реверсивни.

Виброплочи за компактиране

Серията от първокласни виброплочи за уплътняване на почви на koledzhikov.bg се отличават с модернизирана технология, която осигурява повишена маневреност. Идеални са за уплътняване и на асфалт. Отличават се с повишена издръжливост. Конструкцията предотвратява износването на компонентите и намалява стреса и умората на оператора. Виброплочите са проектирани за уплътняване на материали на настилки и пътища на магистрали, мостови конструкции, тротоари и в затворени зони, като паркинги.

Сред производителите на виброплочи избрахме за Вас BELLE, CHICAGO PNEUMATIC, HUSQVARNA, OSCAR.

Виброплоча с преден ход CIMEX CP60N

CIMEX CP60N е професионална виброплоча, оборудвана с лята монолитна плоча, изработена от чугун, със заоблен борд за повишаване на маневреността и елиминиране на риска от затъване при работа с меки настилки. 

CIMEX
Цена 1 190.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички