Филтрирай
Цена
517лв.5729лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Машини за огъване и рязане на арматура

Машини за връзване на арматура • Бигляри • Цени — Коледжиков

Машини и оборудване за огъване и рязане на арматура

Машините за рязане и огъване на арматура са клас от металообработващи машини, чрез студен метод на обработка. Промишлените и автоматичните машини за огъване се използват за производство на изделия от неръждаема стомана, желязо, мед, алуминий и различни сплави. Стоманените изделия се отличават с по-голяма издръжливост и монолитна структура и затова е необходимо да се използват по-мощни машини, за да бъдат огънати. Формоването на метал е един от широко разпространените технологични процеси в металообработката.

Класифициране на машините според вида на задвижване:

  • Ръчно;
  • Електромагнитно;
  • Механично;
  • Хидравлично;
  • Пневматично.

Акумулаторни, ръчни и електрически машини за огъване и рязане на арматура

Машините за връзване, огъване и рязане на арматура се използват постоянно в строителството на сгради и къщи. В тази категория Вие ще откриете предимно продукти предназначени за професионална употреба. Машините за рязане и огъване на арматура са предназначени за употреба от фирми занимаващи се с подготовка и обработка на арматурни заготовки, както и големи строителни фирми. Разполагаме със специализирани машини, които могат да огъват различна по дебелина и състав стомана с прецизна точност до желания ъгъл.

Рязането се осъществява посредством ножове от закалена демагнитизирана стомана, с които се оборудват професионалните модели. Предлагаме и компактни акумулаторни машини за връзване на арматура. Работят изключително бързо и лесно. Снабдени са с Литиево-Йонни батерии с голяма устойчивост и дълъг живот.

Сред продуктите в тази категория ще откриете производители CIMEX, FERVI и други.

Акумулаторна машина за огъване и рязане на арматура HITACHI - HiKOKI VB3616DA SOLO, 36V, ф 10-16 мм
HiKOKI VB3616DA е акумулаторна машина, с която можете да огъвате и режете арматура. Електромоторът на това мощно устройство е с напрежение 36 V....
HITACHI - HIKOKI
Цена 4 999.29 лв.
Инструмент за разпъване на стоманени листи BERNARDO SS 40 P
BERNARDO SS 40 P е ръчен инструмент за разпъване и сгъване на стоманени или алуминиеви листи. Използва се в ремонтни работилници, тенекеджийски...
BERNARDO
Редовна цена 1 352.00 лв. Цена 1 257.36 лв.
  • -7%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички