Категории
Филтрирай
Цена
479лв.19609лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Екстрактори

Перящи прахосмукачки • Екстрактори • Ниски цени — Коледжиков

Перящи прахосмукачки за килими и тапицерия

Съвременните перящи прахосмукачки, наричани още екстрактори, помагат при почистване, пране и поддръжка на килими, мокети, дивани фотьойли и дори тапицерията на автомобили. Те са лесни за употреба и висока мощност на засмукване, с която постигат отлични резултати при почистване. При нас на koledzhikov.bg можете да намерите най-подходящия екстрактор за килими, според Вашите нужди. Нашите машини са надеждни и универсални.

Чрез използването на перяща прахосмукачка за почистване и пране вие:

  • Минимизирате употребата на вода и препарати за почистване;
  • Съкращавате работното време;
  • Премахвате за дълго миризмите и наслояванията, причинени от плесени и мухъл.

Екстрактори за пране на текстил и мокети

Всяка текстилна среда се нуждае от постоянни грижи, включително ежедневно почистване и пране. Нашите машини за пране са перфектното средство за почистване в зоните с висок трафик. Доверете се на надеждните, издръжливи машини с висока смукателна мощност и перфектно представяне, за всички Ваши нужди при пране и почистване на килими и мокети. Освен че отстраняват замърсяванията, те също така и удължават живота на Вашите настилки и тапицерии.

За да получите максимална възвръщаемост от инвестицията си, изберете доверени производители на перящи прахосмукачки - COMET, KARCHER, NILFISK и VIPER.

Екстрактор за меки настилки и мебели VIPER CEX 410, 1850W, 6 bar
VIPER CEX 410 е професионален екстрактор за меки настилки и тапицерии. С отличното му почистващо действие можете ефективно и лесно да поддържате...
VIPER
Редовна цена 6 984.00 лв. Цена 6 774.48 лв.
  • -3%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички