Филтрирай по:
Цена
476 лв. 15690 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Екстрактори

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 20 артикул(а)
Екстрактор KARCHER SV 7

KARCHER SV 7 комбинира функционлаността на парочистачка и прахосмукачка, като при желание, са осъществими и двете функции едновременно.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 1 295.00 лв.
Брой:
Екстрактор KARCHER SVG 8/5

С кратко време за загряване и всички аксесоари, поддържани близо до ръката, KARCHER SGV 8/5 почистващ препарат с пара води до превъзходно почистване с голямо удобство. 

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 9 300.00 лв.
Брой:
Екстрактор COMET CVC 150 XH

Перяща прахосмукачка COMET CVC 150 XH почиства меки подови настилки из основа, чрез впръскване на препарат в тъканта, последвано от изсмукване на замърсената вода.

COMET
Цена 940.00 лв.
Брой:
Екстрактори за меки настилки на Топ Цени — Коледжиков

Екстрактор за почистване от koledzhikov.bg

Екстракторите помагат при почистване, пране и поддръжка на килими, мокети, дивани фотьойли и дори тапицерията на автомобили. Те са лесни за употреба и висока мощност на засмукване, с която постигат отлични резултати при почистване. При нас на koledzhikov.bg можете да намерите най-подходящия екстрактор за килими, според Вашите нужди. Нашите машини са надеждни и универсални.

Чрез използването на машина за почистване и пране Вие:

  • Минимизирате употребата на вода и препарати за почистване;
  • Съкращавате работното време;
  • Премахвате за дълго миризмите и наслояванията, причинени от плесени и мухъл.

Екстрактори за пране на текстил и мокети

Всяка текстилна среда се нуждае от постоянни грижи, включително ежедневно почистване и пране. Нашите машини за пране са перфектното средство за почистване в зоните с висок трафик. Доверете се на надеждните, издръжливи машини с висока смукателна мощност и перфектно представяне, за всички Ваши нужди при пране и почистване на килими и мокети. Освен че отстраняват замърсяванията, те също така и удължават живота на Вашите настилки и тапицерии.

За да получите максимална възвръщаемост от инвестицията си изберете доверени производители на екстрактори COMET, KARCHER, NILFISK и VIPER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички