Филтрирай
Цена
476лв.15690лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Екстрактори

Перящи прахосмукачки • Екстрактори • Ниски цени — Коледжиков

Перящи прахосмукачки за килими и тапицерия

Съвременните перящи прахосмукачки, наричани още екстрактори, помагат при почистване, пране и поддръжка на килими, мокети, дивани фотьойли и дори тапицерията на автомобили. Те са лесни за употреба и висока мощност на засмукване, с която постигат отлични резултати при почистване. При нас на koledzhikov.bg можете да намерите най-подходящия екстрактор за килими, според Вашите нужди. Нашите машини са надеждни и универсални.

Чрез използването на перяща прахосмукачка за почистване и пране вие:

  • Минимизирате употребата на вода и препарати за почистване;
  • Съкращавате работното време;
  • Премахвате за дълго миризмите и наслояванията, причинени от плесени и мухъл.

Екстрактори за пране на текстил и мокети

Всяка текстилна среда се нуждае от постоянни грижи, включително ежедневно почистване и пране. Нашите машини за пране са перфектното средство за почистване в зоните с висок трафик. Доверете се на надеждните, издръжливи машини с висока смукателна мощност и перфектно представяне, за всички Ваши нужди при пране и почистване на килими и мокети. Освен че отстраняват замърсяванията, те също така и удължават живота на Вашите настилки и тапицерии.

За да получите максимална възвръщаемост от инвестицията си, изберете доверени производители на перящи прахосмукачки - COMET, KARCHER, NILFISK и VIPER.

Екстрактор KARCHER SV 7

Перяща прахосмукачка екстрактор KARCHER SV 7 комбинира функционалността на парочистачка и прахосмукачка, като при желание са осъществими и двете функции едновременно.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 1 295.00 лв.
Екстрактор KARCHER SVG 8/5

С кратко време за загряване и всички аксесоари, поддържани близо до ръката, KARCHER SGV 8/5 почистващ препарат с пара води до превъзходно почистване с голямо удобство. 

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 9 300.00 лв.
Екстрактор COMET CVC 150 XH

Перяща прахосмукачка COMET CVC 150 XH почиства меки подови настилки из основа, чрез впръскване на препарат в тъканта, последвано от изсмукване на замърсената вода.

COMET
Редовна цена 956.00 лв.
Цена 927.32 лв.
  • -3%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички