Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
79 лв. 25600 лв.

COMET

COMET

От основаването си през 1959 година в Италия, COMET не спира да оправдава доверието на своите клиенти, които разчитат на тях за изпълняването на амбициозните си проекти. Първоначално марката е заета с производство на техника за селскостопанския сектор, но през следващите десетилетия започва специализация и в други области. Днес компанията работи в три ключови сектора, два, посветени на компоненти и един на готови продукти.

Почистваща техника COMET

Отдела за машини за почистване на COMET разработва и предлага на пазара широка гама водоструйки и пароструйки с топла и студена вода, отговарящи на изискванията на различни типове клиенти. Предлагат се техники както за домашна, така и за професионална употреба. Наскоро компанията разшири портфолиото си с въвеждането на две нови линии, прахосмукачки и екстрактори за пране на настилки. Благодарение на това, са в състояние да представят на пазара пълна гама за целия почистващ сектор, както за полупрофесионални, така и професионални специалисти. Към този сектор се причисляват буталните и аксиалните помпи за високо налягане, използвани в много сектори, от системи за миене на автомобили до машини за миене на пътища и типичните приложения за промишлено и градско почистване, за да се даде възможност на клиентите да намерят правилните решения за всички свои нужди.

Селскостопанска техника COMET

Бутала, мембранни и центробежни помпи с ниско, средно и високо налягане - това е гамата селскостопанско оборудване, която е в служба на производителите на машини за пръскане и плевене. Качеството и издръжливостта са всепризнати от клиентите, което превръща марката в световен лидер в тази област от много години насам.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 85 артикул(а)
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване COMET CV 20 S

Битовата прахосмукачка COMET CV 20 S е мощен модел с дебит 2400 литра в минута и капацитет на контейнера 20 литра. Подходяща е за събиране на различни прахови отпадъци и течности.

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване COMET CV 20 S от топ производител в Колежиков
Цена 144.00 лв.
Брой:
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички