Филтрирай по:
Цена
0лв.6445лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Шмиргели

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 35 артикул(а)
  Шмиргели на Хит Цени — Коледжиков

  Шмиргел

  Шмиргелът е настолна машина, която използва абразивни дискове и четки. Монтира се на стойка или маса, за да не създава вибрации и да не се движи по време на работа. Този вид шлифовъчна машина обикновено се използва за ръчно шлайфане на различни инструменти от метал, както и за извършване на грубо шлифоване на друг вид материали. В зависимост от абразивността на диска може да се използва за заточване на накрайници на режещи инструменти, свредла, длета и ножове. Подходящ е за грубо оформяне на метал преди заваряване или монтаж. С помощта на телената четка или полиращ диск могат да се почистват различни детайли от замърсяване, ръжда и стара боя. 

  Предлагаме Ви шмиргели с:

  • Монофазно захранване на 230 V;
  • Трифазно захранване на 400 V.

  Шмиргели от koledzhikov.bg

  Машините за шлайф тип шмиргел са сред онези, които позволяват лесна подмяна на шлифовъчния накрайник, с помощта на инструменти. Могат да полират различни повърхности, както и да отстраняват изкуствено нанесени покрития, лакове и бои или ръжда, създадена от влиянието на околната среда. Можете да закупите от нас различни видове шмиргели, с четки или с лентов шлайф, както и стационарни колонни модели.

  В съвремието почти всеки материал се обработва с шмиргел, от дърво и метал до пластмаса. При нас получавате правилните шлифовъчни машини за всяко приложение с марка BERNARDO, DeWALT, FERVI, MAKITA, METABO, RAIDER, RTR и SPARKY.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички