Филтрирай
Цена
59лв.10796лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Шмиргели

Шмиргели • Шмиргели с лентов шлайф • Шлайф машини — Коледжиков

Шмиргел

Шмиргелът е настолна машина, която използва абразивни дискове и четки. Монтира се на стойка или маса, за да не създава вибрации и да не се движи по време на работа. Този вид шлифовъчна машина обикновено се използва за ръчно шлайфане на различни инструменти от метал, както и за извършване на грубо шлифоване на друг вид материали. В зависимост от абразивността на диска може да се използва за заточване на накрайници на режещи инструменти, свредла, длета и ножове. Подходящ е за грубо оформяне на метал преди заваряване или монтаж. С помощта на телената четка или полиращ диск могат да се почистват различни детайли от замърсяване, ръжда и стара боя. 

Предлагаме Ви шмиргели с:

  • Монофазно захранване на 230 V;
  • Трифазно захранване на 400 V.

Шмиргели от koledzhikov.bg

Машините за шлайф тип шмиргел са сред онези, които позволяват лесна подмяна на шлифовъчния накрайник, с помощта на инструменти. Могат да полират различни повърхности, както и да отстраняват изкуствено нанесени покрития, лакове и бои или ръжда, създадена от влиянието на околната среда. Можете да закупите от нас различни видове шмиргели, с четки или с лентов шлайф, както и стационарни колонни модели.

В съвремието почти всеки материал се обработва с шмиргел, от дърво и метал до пластмаса. При нас получавате правилните шлифовъчни машини за всяко приложение с марка BERNARDO, DeWALT, FERVI, MAKITA, METABO, RAIDER, RTR и SPARKY.

Шмиргел FERVI 0023

Шмиргел FERVI 0023 е висококачествен и удобен инструмент за заточване, който е компактен, лек и много лесен за употреба.

FERVI
Цена 165.07 лв.
Шмиргел FERVI 0556

FERVI 0556 е лек и компактен уред за заточване, който се характеризира с ефективност, надеждност и лесна употреба.

FERVI
Цена 374.08 лв.
Шмиргел FERVI 0554

Електрически шмиргел FERVI 0554 е функционален уред за заточване, който е изработен от качествени материали, гарантиращи дълъг експлоатационен живот.

FERVI
Цена 554.28 лв.
Шмиргел DeWALT DW754

DeWALT DW754 е първокласен шмиргел, който е компактен, лек и изключително лесен за употреба, транспортиране и съхранение.

DeWALT
Цена 690.00 лв.
Шмиргел FERVI 0552

Ел шмиргел FERVI 0552 е първокласен уред за заточване, който е компактен, лек и удобен за съхранение и транспортиране.

FERVI
Цена 513.08 лв.
Шмиргел MAKITA GB602W

MAKITA GB602W е качествен инструмент, който притежава ергономичен дизайн и малко тегло за удобна и комфортна употреба.

MAKITA / МАКИТА
Цена 274.55 лв.
Шмиргел MAKITA GB602

MAKITA GB602 е компактен и надежден инструмент, който се отличава със здравина, ефективност и прецизни резултати по време на работа.

MAKITA / МАКИТА
Цена 265.05 лв.
Шмиргел FERVI 0510

FERVI 0510 е първокласен инструмент, който се характеризира с ефективност, здравина и високо качество.

FERVI
Цена 183.56 лв.
Шмиргел MAKITA GB801

MAKITA GB801 е висококачествен инструмент за заточване, който има ергономичен дизайн и малко тегло осигуряващ лесно и удобно съхранение.

MAKITA / МАКИТА
Цена 474.05 лв.
Шмиргел RAIDER RD-BG01

Ел шмиргел RAIDER RD-BG01 е компактен инструмент за шлифоване, който се отличава с лесна употреба, качество и ефективност.

RAIDER
Цена 59.98 лв.
Шмиргел RAIDER RD-BG06

RAIDER RD-BG06 е компактен и лек инструмент за шлифоване на стомана и метал, който се отличава с лесна употреба, ефективност и надеждност.

RAIDER
Цена 89.98 лв.
Шмиргел RAIDER RDP-BG05

Електрически шмиргел RAIDER RDP-BG05 е компактен и функционален инструмент за заточване и шлайфане, който е ефективен, издръжлив и с високо качество.

RAIDER
Цена 119.00 лв.
Шмиргел RAIDER RDP-BG04

RAIDER RDP-BG04 е висококачествен шмиргел, който прецизно и бързо заточва и шлайфа различни материали и се отличава с лесна употреба и здравина.

RAIDER
Цена 89.00 лв.
Шмиргел RAIDER RDP-BG02

Шмиргел RAIDER RDP-BG02 е качествен уред за заточване на различни материали, който е надежден, издръжлив и с висока производителност.

RAIDER
Цена 99.98 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички