Свредели за дупки в почвата

Свредели за земя → Цени — Коледжиков

Свредели за дупки

Какво представлява и как работи?

Свределът за дупки се използва за изкопаване на отвори в почвата с определен диаметър и дълбочина. Състои се от спираловидно свредло, което действа като винт и лесно отстранява изкопния материал от дупката. Приложим е както в градинарството, така и в строителството и озеленяването. 

Предимства

Използването на свредел е предпочитано пред ръчното копаене на дупки с лопата по няколко причини:

  • Умората за ръцете, гърба и краката е по-малка.
  • Градинари и озеленители могат да направят десетки дупки за кратък период от време.
  • Пробиват с лекота каменисти и глинести почви.
  • Дупките са с прецизни размери.

Видове 

Свределите за почва обикновено се захранват от бензинов двигателелектрически мотор или ръчно.

Бензинов свредел за дупки

Осигурява голяма мощност и бързина при пробиването на дупки. Това е най-ефективното средство за големи градини и строителни дейности. Състоят се от задвижваща част и сменяеми свредла с различна дължина и диаметър.

Електрически свредел за дупки

Той е подходящ за повечето дейности, свързани с изкопаване на дупки, засаждане на дървета, инсталиране на огради и стълбове. Задвижват се от електромотор с достатъчна мощност за пробиване на всякакъв вид почва.

Ръчен свредел за дупки

Това е най-малкият и най-достъпен тип свредел. Идеален е за работни задачи, изискващи по-малко усилия като градинарство, засаждане на малки дървета и храсти или изкопаване неголеми дупки.

Защо да го закупим от Коледжиков?

Нашата фирма разполага с три десетилетия опит. Познаваме добре градинската техника, включително свределите за дупки. В продуктовото ни портфолио ще откриете продукти на реномирани производители като KAWASAKI, STIHL, HYUNDAI, HITACHI, MAKITA, TEXAS, CIMEX и др., защото сме се уверили в техните достойнства. Те предлагат добро съотношение на цена и качество. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазин Коледжиков може да пазарувате без регистрация. Това може да стане основно по два начина - като пазарувате като гост или чрез опцията “Бърза поръчка без регистрация”. Може да заявите поръчка също така по e-mail, телефон или с лично съобщение във Facebook-страницата ни

Какви са начините за доставка?

Ако не можете да вземете Вашата поръчката от физическите ни магазини в София и Варна, може да я доставим чрез куриерска фирма или чрез нас разнос

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

От 1 до 3 работни дни ще са необходими, за да получите поръчката си. Изключение правят машините и оборудването, за които е необходимо производство време. В този случай срокът за доставка е до 30 работни дни

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Свредели за дупки"?

Постарали сме се да предложим свредели за дупки в нисък, среден и висок ценови клас. При нас ще откриете модели на цени от 90 лв. до 4500 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас по телефон, e-mail или в страницата ни във Facebook от понеделник до петък в часовия диапазон между 9:00 и 18:00 часа и в събота - от 9:00 до 14:00 часа. През лятното часово време работният ни ден приключва в 18:30 часаВижте още:

Верижни триони

Мотофрези на изплащане

Китайски акумулаторни лозарски ножици

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички