Филтрирай
Цена
0лв.4610лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Бензинови и Моторни свредели

Бензинови и Моторни Свредели за земя → Цени — Коледжиков

Какво моторен свредел?

Моторните свредели се използват за издълбаване на дупки в почвата. С помощта на стоманени свредла с тях може да пробивате отвори с различни диаметри и дълбочина. Най-просто казано моторният свредел се състои от двигател и свредло. 

Най-често двигателят е двутактов, тъй като той позволява да се накланя във всички посоки, което не е характерно за четиритактовия. Самите свредла може да бъдат удължавани с т.нар. удължителни адаптори.

Предимство на бензиновия свредел за почва е, че изровената пръст автоматично се изкарва на повърхността. Той разполага с ръкохватка с рама, на която се намират органите за управление на машината.

Характеристики

Има няколко причини, поради които моторните свредели са предпочитани. Те се характеризират с:

  • Висока скорост на работа.
  • По-малко натоварване на оператора.
  • Ефикасно срязване на корените на дърветата.
  • Възможност за удължаване на свредлата, когато е необходимо да се издълбаят по-дълбоки дупки. Най-добрите бензинови свредели може да дълбаят в почвата до 3 метра.
  • Може да се използват с различни свредла според типа почва и дейността, която извършвате с тях – за разсадъчно-посадъчна дейност, за засаждане на растения и др.

Освен това са удобни за транспортиране и съхранение, тъй като работното свредло се отделя от самата машина.

При избора на моторен свредел трябва да обърнете внимание на няколко ключови характеристики:

  • Диаметър на съвместимите свредла. Градинарите най-често имат нужда от диаметър 200-250 мм, а за професионална употреба се търсят свредла с диаметър 250-500 мм.
  • Дължина на свредлата. Колкото по-голяма е тя, толкова по-дълбоки дупки ще може да правите.
  • Тегло. То е важно в случаите, когато работата ви изисква да се премествате от място на място и да носите инструмента със себе си. Ако нямате добра физическа подготовка, препоръчително е да изберете свредел за дупки, който е по-малко мощен, но затова пък по-удобен за работа заради лекото си тегло.
  • Наличие на система за лесно стартиране и други съвременни функции, облекчаващи работата на оператора, например антивибрационна система, предавка за обръщане на хода на въртене и др.
  • Мощност на двигателя. Тя е от значение за производителността и приложенията на бензиновия свредел за почва.

Видове

Условно моторните свредели се делят на модели за един и двама оператори. Последните обикновено се използват от професионалисти в сферата на строителството, тъй като с тях може да се правят по-големи дупки – с диаметър до 50 см. Ако ви трябва моторен свредел за градината, за да правите дупки за огради, засаждане на дървета и др., препоръчваме ви моделите за един оператор.

За какво са предназначени?

Моторните свредели за почва се използват широко в строителството, комуналните услуги и земеделските и домашните стопанства. С тях може да се подготвят отвори за поставяне на колчета, огради и други подобни съоръжения. 

Идеални са за правене на ямки за засаждане на овошки и декоративни растителни видове. За целта се предлагат специални свредла за разрохкване и дълбаене на почвата.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

През годините сме помогнали на много наши клиенти да открият точния модел моторен свредел за почва, който ефективно ще се справя с поставените му задачи и ще отговори на очакванията им за надеждност, износоустойчивост и дълготрайна служба.

Коледжиков ЕООД предлага бензинови свредели за почва на утвърдени марки като GREEN GARDEN, HITACHI, HYUNDAI, KAWASAKI, MAKITA, OLEO MAC, STIHL, TEXAS и др. Постоянно допълваме продуктовия си каталог с нови модели и продукти на производители, които предлагат иновативни решения на пазара.

Купувайки техника от нас, вие ще получите в замяна комплексно обслужване и гарантирано ниска цена. Всеки наш клиент минава инструктаж как се използват моторните свредели и как трябва да се поддържат, за да служат дълго и безпроблемно. На нас може да разчитате и в случаите, когато се натъкнете на технически проблем с машината. Разполагаме със сервизи в София и Варна

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазин Коледжиков може да пазарувате като гост или да направите "Бърза поръчка без регистрация"

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриери на територията на страната. 

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Имаме практиката да доставяме потвърдените поръчки в рамките на 1 до 3 работни дни. Изключение правят продуктите, за които е необходимо производствено време. В този случай срокът за доставка е до 30 работни дни

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Бензинови свредели за дупки"?

Предлагаме бензинови свредели за дупки в ценовия диапазон 300-3500 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас всеки работен ден от стандартната работна седмица в часовете между 9:00 и 18:00 часа. В събота сме на Ваше разположение от 9:00 до 14:00 часа. 

Използвайте посочените телефони, e-mail-и и Facebook-страницата ни, за да ни пишете. Ще отговорим възможно най-бързо на Вашето запитване. 

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички