Филтрирай
Цена
249лв.4424лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Бензинови и Моторни свредели

Бензинови и Моторни Свредели → Цени — Коледжиков

Какво представлява и как работи?

Моторните свредели се използват за издълбаване на дупки в почвата. С помощта на стоманени свредла с тях може да пробивате отвори с различни диаметри и дълбочина. Най-просто казано моторният свредел се състои от двигател и свредло. 

Най-често двигателят е двутактов, тъй като той позволява да се накланя във всички посоки, което не е характерно за четиритактовия. Самите свредла може да бъдат удължавани с т.нар. удължителни адаптори.

Предимство на бензиновия свредел за почва е, че изровената пръст автоматично се изкарва на повърхността. Той разполага с ръкохватка с рама, на която се намират органите за управление на машината.

Характеристики

Има няколко причини, поради които моторните свредели са предпочитани. Те се характеризират с:

● Висока скорост на работа.

● По-малко натоварване на оператора.

● Ефикасно срязване на корените на дърветата.

● Възможност за удължаване на свредлата, когато е необходимо да се издълбаят по-дълбоки дупки. Най-добрите бензинови свредели може да дълбаят в почвата до 3 метра.

● Може да се използват с различни свредла според типа почва и дейността, която извършвате с тях – за разсадъчно-посадъчна дейност, за засаждане на растения и др.

Освен това са удобни за транспортиране и съхранение, тъй като работното свредло се отделя от самата машина.

При избора на моторен свредел трябва да обърнете внимание на няколко ключови характеристики:

● Диаметър на съвместимите свредла. Градинарите най-често имат нужда от диаметър 200-250 мм, а за професионална употреба се търсят свредла с диаметър 250-500 мм.

● Дължина на свредлата. Колкото по-голяма е тя, толкова по-дълбоки дупки ще може да правите.

● Тегло. То е важно в случаите, когато работата ви изисква да се премествате от място на място и да носите инструмента със себе си. Ако нямате добра физическа подготовка, препоръчително е да изберете свредел за дупки, който е по-малко мощен, но затова пък по-удобен за работа заради лекото си тегло.

● Наличие на система за лесно стартиране и други съвременни функции, облекчаващи работата на оператора, например антивибрационна система, предавка за обръщане на хода на въртене и др.

● Мощност на двигателя. Тя е от значение за производителността и приложенията на бензиновия свредел за почва.

Видове

Условно моторните свредели се делят на модели за един и двама оператори. Последните обикновено се използват от професионалисти в сферата на строителството, тъй като с тях може да се правят по-големи дупки – с диаметър до 50 см. Ако ви трябва моторен свредел за градината, за да правите дупки за огради, засаждане на дървета и др., препоръчваме ви моделите за един оператор.

За какво са предназначени?

Моторните свредели за почва се използват широко в строителството, комуналните услуги и земеделските и домашните стопанства. С тях може да се подготвят отвори за поставяне на колчета, огради и други подобни съоръжения. 

Идеални са за правене на ямки за засаждане на овошки и декоративни растителни видове. За целта се предлагат специални свредла за разрохкване и дълбаене на почвата.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

През годините сме помогнали на много наши клиенти да открият точния модел моторен свредел за почва, който ефективно ще се справя с поставените му задачи и ще отговори на очакванията им за надеждност, износоустойчивост и дълготрайна служба.

Коледжиков ЕООД предлага бензинови свредели за почва на утвърдени марки като GREEN GARDEN, HITACHI, HYUNDAI, KAWASAKI, MAKITA, OLEO MAC, STIHL, TEXAS и др. Постоянно допълваме продуктовия си каталог с нови модели и продукти на производители, които предлагат иновативни решения на пазара.

Купувайки техника от нас, вие ще получите в замяна комплексно обслужване и гарантирано ниска цена. Всеки наш клиент минава инструктаж как се използват моторните свредели и как трябва да се поддържат, за да служат дълго и безпроблемно. На нас може да разчитате и в случаите, когато се натъкнете на технически проблем с машината. Разполагаме със сервизи в София и Варна

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазин Коледжиков може да пазарувате като гост или да направите "Бърза поръчка без регистрация"

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриери на територията на страната. 

Каква е цената за доставка?

Цената за доставка зависи от избраната от Вас Куриерска фирма. Покриваме транспортните разходи при поръчка на стойност 250 лв. 

В какъв период ще получим продуктите?

Имаме практиката да доставяме потвърдените поръчки в рамките на 1 до 3 работни дни. Изключение правят продуктите, за които е необходимо производствено време. В този случай срокът за доставка е до 30 работни дни

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Бензинови свредели за дупки"?

Предлагаме бензинови свредели за дупки в ценовия диапазон 300-3500 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас всеки работен ден от стандартната работна седмица в часовете между 9:00 и 18:00 часа. В събота сме на Ваше разположение от 9:00 до 14:00 часа. 

Използвайте посочените телефони, e-mail-и и Facebook-страницата ни, за да ни пишете. Ще отговорим възможно най-бързо на Вашето запитване. 

Моторен свредел PROCRAFT GD52

Моторен свредел PROCRAFT GD52 притежава антивибрационна система, горивоподкачваща помпа за лесно стартиране и гумирани ръкохватки, предотвратяващи приплъзване на ръцете по време на работа.

PROCRAFT
Цена 249.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички