KAWASAKI

KAWASAKI

Двигатели KAWASAKI

Като част от групата на Kawasaki Heavy Industries, марката е създадена през 1878 година, като нейните продукти играят важна роля в живота на много хора, предоставяйки решения за производство на енергия за много приложения, включително:

  • Корабостроене;
  • Промишлено оборудване;
  • Потребителски продукти.

Водещи пазарни позиции във всички тези отрасли са доказателство за инженерния опит на компанията. По-специално, ангажиментът за научноизследователска и развойна дейност води до значителен напредък в областта на технологиите и материалната наука.

Откакто са създадени първите бензинови двигатели KAWASAKI през 1957 година, иновациите от цялото семейство на японската компания помагат непрекъснато да се подобряват техните двутактови и четиритактови двигатели, предназначени за градински и индустриални приложения.

Марката е знак за качество, на което нейните клиенти знаят, че могат да се доверят, отговаряйки на високите изисквания за производителност, надеждност и ефективност. Репутацията, която имат, като марка за професионални двигатели е добре приета на всички основни пазари. 

Компанията започва да функционира преди повече от 100 години. Техният инженерен опит е демонстриран чрез глобални постижения в много продуктови области.

Отделът за бензинови двигатели е открит през 1957 година и се гордее с репутацията си на водещ производител, който непрекъснато надминава границите на технологията за двутактови и четиритактови двигатели, за да предложи възможно най-доброто изпълнение.

При избора на двигател от KAWASAKI може да разчитате на:

  • Висока производителност;
  • Най-съвременна технология;
  • Издръжливост и надеждност;
  • Намалена консумация на гориво и водещи в индустрията нива на емисиите;
  • Подобрена стойност на продукта.

Можете да сте сигурни, че изборът на двигател KAWASAKI за Вашия продукт е правилен.

Фирмата се гордее с това, че техните двигатели с вътрешно горене са избор за много от водещите производители на OEM оборудване (Original Equipment Manufacturers) за индустриалните, сервизните услуги за грижа за териториите и свързаните с тях пазари в целия свят.

За да се гарантира, че двигателите дават максимална производителност на продуктите към които са монтирани, фирмата работи в тясно сътрудничество с OEM производители, за да извършва обширни тестове.

За Вас, клиентът, когато видите логото "Powered by Kawasaki", това е знак, че машината има безкраен източник на енергия. Също така, имате допълнително спокойствие, че като част от семейството на KAWASAKI, ще получите пълна поддръжка и сервиз за двигателя.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички