ETESIA

ETESIA

Професионално оборудване за поддръжка на зелени площи ETESIA

Френската компания ETESIA влиза в света на озеленяването преди няколко десетилетия. През 1989 година произвежда революционния модел косачка Hydro 100, която е с директно изхвърляне и интегриран тревен колектор. Тази нова концепция оказва силно въздействие върху пазара на косачки и бързо се превръща в стандартно устройство. Марката е професионалист в областта на поддръжка на зелените пространства, като предлага:

ETESIA принадлежи към групата OUTILS WOLF, която е известна с над петдесетгодишния си опит в света на градинарството. Машините й се произвеждат в Япония. Компанията е специализирана в проектирането, производството и маркетинга на професионално оборудване за поддръжка на паркове и зелени площи. Репутацията за отлични резултати при косене на тревата е подкрепена от всеки продукт в семейството, а епитети като здравина, надеждност, удобство за използване и иновации са станали синоним за френската марка.

Машини за поддържане на паркове и градини ETESIA

Днес марката се гордее с една от най-добрите мрежи от специалисти по оборудване за поддръжка на зелено пространство в Европа. Компанията се е превърна в ключов доставчик на професионална паркова техника в цяла Европа, като придобива изключително международно измерение в над 30 страни, разположени на пет континента.

Специфичността на ETESIA също се крие в нейния произход и размер. Това е единственият френски производител на косачки. Въпреки яростната конкуренция, 25 години след раждането, продължава да бъде основен играч на пазара за градинска техника. Тайната зад този успех се крие в страстта и иновациите. Ценностите, на които е изградила своята визия за бъдещето, са нововъведения и ангажиментът за подобряване. Ето защо през 2008 година печели INPI Innovation Trophy в региона на Елзас и си осигурява сертификат ISO 9001: 2008. Но ETESIA не почива на лаврите си - сега повече от всякога, марката цели да определи стандартите на пазара за паркова и градинска техника. Ето защо, в разгара на международната рецесия, ETESIA и партньорът ѝ OUTILS WOLF решават да построят съвсем нов изследователски център - Research Center Elmar Wolf, кръстен на основателя на групата Wolf. Философията е да постави хората в центъра на тревогите си, чрез разработването на безопасни, лесни за ползване машини и най-вече чрез обединяване на служители, които имат страст към работата си. Ако има тайна зад успеха на ETESIA, това е страст и нищо друго.

Машина за унищожаване на плевели ETESIA MBR50
Ако Ви се е налагало да скубете трева, порасла между плочките на тротоарната алея, тогава знаете колко мудно и тегаво е това занимание. Когато...
ETESIA
Редовна цена 5 550.00 лв. Цена 4 750.00 лв.
  • -800.00 лв.
Бензинова косачка за трева ETESIA DUOCUT 46 RMCS - Разпродажба на модела!
Бензинова косачка ETESIA DUOCUT 46 RMCS може да се използва за косене на трева в различен по размер и тип градини и тревни площи. Работи както с...
ETESIA
Редовна цена 1 999.00 лв. Цена 1 399.00 лв.
  • -600.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички