Филтрирай по:
Цена
223 лв. 10300 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Банцизи

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 32 артикул(а)
Банцизи на Хит Цени — Коледжиков

Банциг за рязане на дървен материал

Банциг може да се използва за рязане по извита линия, дори в дебел дървен материал, например за създаване на извити крака на маса, за разрязване на дървени трупи или нарязване на дървени детайли. Най-честата употреба на лентовия трион е за изрязване на неправилни форми. Втората най-честа употреба е рязането на дървен материал, за получаване на тънки греди и дъски. Дърводелците често го предпочитат, когато скоростта и точността са важни. Този лентов трион ще Ви позволи да изрязвате извивки, ъгли и шарки бързо и чисто. Благодарение на неговата мощност и подходящо острие може да се използва за рязане на материали, различни от дърво, включително метал и пластмаса. Според това, дали ще го използвате за леки задачи или професионални цели, може да изберете между:

  • Стационарен банциг - Голяма, тежка, здрава и стабилна дървообработваща машина. Предназначена е за рязане на дебели дървета и дървен материал. Този вид е предпочитан от професионалните дърводелци;
  • Настолен банциг - По-малък и по-лек от предходния модел. Идеален е за домашна употреба и може да бъде поставен върху работен плот. За някои модели могат да бъдат закупени специално проектирани стойки, ако не желаете да заема място на работната Ви маса.

Лентови триони от koledzhikov.bg

Купете от наличните марки банцизи ELEKTRO MASCHINEN, FERVI, MAKITA, BERNARDO, METABO, MILWAUKEE, NORTON, а доставката ще е за наша сметка, ако поръчката Ви е на стойност над 250 лева.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички