NORTON

NORTON

Строителна техника NORTON

Освен с производството на дискове марката е призната в цял свят с пълна гама строителни машини. Вече повече от 150 години на пазара, продуктите на NORTON се използват в:

  • Строителство;
  • Автомобилостроене;
  • Поддръжка;
  • Дървообработване и мебелно производство;
  • Металургия и обработка на метал.

NORTON винаги предлага подходящи продукти, дори за най-взискателните изисквания на потребителите. Прави значителни инвестиции в научноизследователската и развойна дейност, за да помогне в създаването на иновативни идеи насочени към революция в абразивните процеси. През 1990 година NORTON става част от Saint-Gobain, една от 100-те най-големи индустриални групи в света. Понастоящем групата е със силно присъствие на всички континенти, чрез заводи в 27 страни и с приблизително 11 000 души персонал.

Абразивни дискове NORTON

NORTON е единственият международен производител на абразивни продукти, който осигурява три основни вида абразив. Всичко това благодарение на технологията, производствените линии, репутацията и доверието на своите служители и клиенти. Инвестициите направени за научноизследователска и развойна дейност стимулират създаването на нови идеи и добавянето на най-съвременни технологии. Развива продуктите, от които се нуждае пазарът. Мислили ли сте някога, че правилният избор на строителна техника може да бъде най-простата възможност да спестите стотици или хиляди материали и производствени разходи? Индустрията е изправена пред нарастващ списък от искания да се направи повече с по-малко. Като мисли за това, фирмата проектира решения, за да намали стъпките на процеса и загубата на материали, поддържайки комфорта и живота на Вашето оборудване. Използва най-модерната технология в абразивите, за да осигури най-доброто за тенекеджийски и бояджийски работилници, автомобилни сервизи и други отрасли.

Ето защо линията от аксесоари и дискове за рязане отговаря на нуждите и изискванията на всеки от етапите на ремонтния процес. Използването на абразиви в металообработващата промишленост е огромно, било то в корабостроенето, производството на домакински уреди, автомобилни компоненти, строителни конструкции, специални профили, тръби и електрически уреди за поддръжка и ремонт на оборудване. NORTON предлага абразивни решения, които Ви позволяват да направите всичко това. От заваряване, покриване, отстраняване на боя, довършителни работи, полиране на повърхности, техните продукти осигуряват отлична производителност и жизнен цикъл.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички