Прахосмукачки

Прахосмукачки за дома и офиса ⋆ топ цени | Коледжиков

Какво е прахосмукачка? 

Прахосмукачките са почистващи уреди, добре познати на пазара. Те са незаменим помощник в поддръжката на хигиената у дома, в офиса, търговския обект, работилницата, производствения цех и строителството. 

В наши дни има хиляди различни модели прахосмукачки и е лесно да се почувствате объркани, ако се впуснете в избиране на най-добрата. В магазин Коледжиков може да получите точна представа за разнообразието на пазара и да потърсите мнението на наш търговски представител, за да ви разкрие конкретните преимущества на даден модел. 

При нас със сигурност ще бъдете максимално улеснени при закупуването на новата ви прахосмукачка, но какъв вид да бъде тя? Нека да разгледаме различните видове.

Видове

Богатият избор на почистващи машини има логично обяснение - всеки един вид има своето приложение и специфични характеристики.

 • Прахосмукачки за дома и офиса

Чистият под е добър показател за всеки дом. Ежедневните дейности, прахът във въздуха в околната среда, мъхът от дрехите, които носим, падащите косми на домашните животни - много са източниците на замърсяване, за които трябва да помислим решение. Съвременните прахосмукачки са доказан помощник в поддържането на чистота. В магазин Коледжиков може да разгледате десетки модели на утвърдени марки - Black&Decker, Husqvarna, Karcher, Nilfisk, Ryobi, Stihl и др. Това са почистващи машини с качествена изработка и куп практични функции за бързо и лесно почистване на дома и офиса.

 • Перящи прахосмукачки

Важна функция за някои потребители е прахосмукачката да може да се използва за пране на килими, дамаски и други текстилни продукти. Моделите за сухо и мокро почистване са сред предпочитаните, тъй като са практични, позволяват да се справяте на мига с разлети течности, зацапвания в резултат на детска игра или пък други фактори. 

 • Прахосмукачки робот

Прахосмукачката робот е модерно решение, което ще ви отмени в ежедневното сухо и мокро почистване на пода. Повечето модели са подходящи за третиране на различни видове подови настилки. Тези помощници за събиране на прах се предлагат в изобилие от различни дизайни и се различават преди всичко по своя принцип на работа, усъвършенствани функции и аксесоари. По-новите модели се управляват дистанционно и предлагат набор от умения, които ще се оценят от собствениците на големи, средни и малки жилища. 

 • Акумулаторни прахосмукачки

Акумулаторната прахосмукачка е удобна, мобилна и ви дава свобода на действие. Освен че е създадена да не заема много място по време на съхранение, тя е с по-ниско тегло и се предлага в различни дизайни. Вертикалната прахосмукачка е отличен избор за домакинството, а ръчните модели, които са по-компактни, позволяват да ги използвате за разнообразни задачи - почистване на интериора на колата, премахване на трохи и други отпадъци от масата в трапезарията и т.н.

 • Професионални прахосмукачки

В професионалния клас почистващи машини ще откриете прахосмукачки, които са разработени да издържат на голямо натоварване и да се справят със специфични отпадъци, без това да застрашава функционирането им. Те са снабдени със специални филтри, по-мощни са и боравят с различни накрайници. 

 • Прахосмукачки за пепел

Саждите и пепелта са предизвикателство за всеки, независимо дали са резултат от използване на барбекю или камина. С прахосмукачка за пепел ще почиствате лесно и бързо, оставяйки след себе си чистота и ред. 

 • Индустриални прахосмукачки

Характерно за индустриалната прахосмукачка е, че тя е разработена така, че да се справя с отпадъци и фин прах, генериран от различни производства. За целта е снабдена със здрав корпус, висок клас на защита, висока мощност, висококачествен филтър и разнообразни накрайници с различни приложения.  

 • Прахосмукачки клас M и H 

Тези прахосмукачки са специализирани и са предназначени за почистване на опасни отпадъци, фин прах и друг тип замърсявания, които застрашават живота и здравето на човека и околната среда. Те намират приложение в строителството, производствените цехове, занаятчийството и др. 

 • Взривозащитени прахосмукачки

Прахосмукачките със защита срещу взрив са специални модели, разработени за лаборатории, производства, строителството и индустриални зони, в които се работи с вещества и прах, при които има риск от експлоадиране. Те са снабдени със специални корпуси, които са заземени и при които не съществува вероятност от поява на искра. В магазин Коледжиков предлагаме две марки взривозащитени прахосмукачки - Karcher и Nilfisk. 

 • Прахосмукачки на самообслужване 

Този вид почистващи машини се използват широко на автомивки, бензиностанции и всяко друго място, където човекът може да има нужда да почисти своето моторно превозно средство. 

Според своите характеристики, изработка и качество на вложените материали прахосмукачките на самообслужване може да бъдат условно разделени на любителски и такива за професионална употреба. 

Основни характеристики 

Когато разглеждате различните модели прахосмукачки, обърнете внимание на характеристики като: мощност, сила на всмукване, ниво на шум, функции, набор от накрайници, ергономия, енергийна ефективност и др. 

Ако допреди няколко години, колкото по-мощна е една прахосмукачка, толкова по-шумна е тя, днес такава зависимост се среща рядко. Напредването на технологиите позволи на производителите да предложат по-щадящи околната среда модели - както го генериране на ниво на шум, така и чрез задържане на праха, по-малък разход на енергия и т.н. 

При избор на прахосмукачка робот обърнете внимание на размерите на модела, неговата функционалност и начин на управление. 

Независимо на каква прахосмукачка се спрете - евтина или скъпа, вертикална или индустриална, важно е да разполагате с налични резервни части, аксесоари и сервизно обслужване. По този начин си гарантирате, че направената инвестиция, ще ви се изплати във времето. 

Защо да купите прахосмукачка от магазин Коледжиков? 

В магазина предлагаме богато разнообразие от почистващи машини на утвърдени марки от цял свят. Стараем се да обновяваме продуктовия асортимент с нови модели и нови производители, които умело използват новите технологии

При нас ще получите компетентно и професионално обслужване, ценни съвети и конкретна информация за спецификите и възможностите на всяка една прахосмукачка.

Стремим се да отговорим на бюджета на широк кръг потребители. Затова при нас ще откриете не само професионални модели във високия ценови клас, но и евтини прахосмукачки с добро съотношение цена/качество. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, за да направите поръчка, не е необходимо да имате създаден профил в сайта. Достатъчно е да последвате описаните стъпки или да използвате опцията “Бърза поръчка”. Приемаме поръчки още по електронната поща, във Facebook-страницата ни и чрез контактната форма в “Контакти и магазини”. 

Какви са начините за доставка?

Може да получите своята поръчка чрез избран от Вас куриер, на място в магазините ни във Варна и София или чрез наш разнос. 

Каква е цената за доставка?

Доставка е безплатна при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стремим се да доставяме потвърдени поръчки в срок от 1 до 3 работни дни

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Прахосмукачки"?

Предлагаме богата гама прахосмукачки, чиято цена варира от около 60 лв. до 32 000 лв. 

Категории

Акумулаторна прахосмукачка NILFISK Handy 2в1 25.2 V, 2.0 Ah, 0.5 л
Акумулаторната прахосмукачка NILFISK Handy 2 в 1 е създадена така, че да ви осигури по-продължителен период на почистване без презареждане. С...
NILFISK
Редовна цена 391.20 лв. Цена 379.46 лв.
 • -3%
Акумулаторна прахосмукачка за сухо и мокро почистване KARCHER WD 3 SOLO, 36V, 17 л
Акумулаторна прахосмукачка KARCHER WD 3 SOLO има същата функционалност, както моделите на ток, но без досадното оплитане в кабели и постоянното...
KARCHER / КЕРХЕР
Цена 259.00 лв.
Акумулаторна прахосмукачка за сухо и мокро почистване KARCHER WD 3 PREMIUM SOLO, 36V, 17 л
Прахосмукачка за мокро и сухо изсмукване KARCHER WD 3 PREMIUM SOLO предлага голяма свобода по време на почистване, благодарение на акумулаторната...
KARCHER / КЕРХЕР
Цена 299.00 лв.
Акумулаторна прахосмукачка за сухо и мокро почистване CLEANCRAFT flexCAT 18B, 18V, 2 Ah, 1500 л/мин., 7.5 л
CLEANCRAFT flexCAT 18B е акумулаторна прахосмукачка за сухо и мокро почистване. Има компактен дизайн, което я прави лесна за работа, съхранение и...
CLEANCRAFT
Цена 405.60 лв.
Комплект акумулаторна бормашина и мини прахосмукачка RYOBI R18DD3-252VT
Характеристики на бормашина / винтоверт R18DD3: Напрежение на батерията: 18 V Степени за регулиране на въртящия момент: 24 Регулируеми...
RYOBI
Редовна цена 548.40 лв. Цена 520.98 лв.
 • -5%
Акумулаторна прахосмукачка COMET CM 12 S Free, 18V, 2.2Ah, 1200 л/мин., 100 mbar, 12 л
Акумулаторна прахосмукачка COMET CM 12 S Free е тиха машина за почистване на сухи отпадъци  и пепел. Освен възможността за изсмукване тази машина...
COMET
Редовна цена 314.40 лв. Цена 304.97 лв.
 • -3%

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички