Прахосмукачки

Прахосмукачки за дома и офиса ⋆ Перящи ⋆ Робот ⋆ Коледжиков

Как да изберете прахосмукачка за вашия нов дом

Изберете правилната машина за почистване

Видимо чистият килим е добър показател за чиста къща или току що почистения дом. Блестящите подове без наличие на каквато и да е прах позволяват да се отпуснем в пълен релакс и спокойствие. Прахосмукачките са едно от най-важните домакински помощни средства за почистване от дълги години и това със сигурност няма да се промени скоро. В днешно време има хиляди различни модели машини за почистване и е лесно да се почувствате объркани, ако се впуснете в избиране на най-правилната. На страницата koledzhikov.bg сте попаднали на правилното място, ако търсите надеждна машина за почистване на подове. Разгледайте отделните модели и прочетете внимателно нашите добре обмислени описания на продуктите. Със сигурност ще бъдете максимално улеснени при закупуването на Вашата нова прахосмукачка. 

Прахосмукачка робот ще Ви отмени в ежедневното почистване на паркет

Повечето модели са подходящи за почистване на различни видове подови настилки. Тези помощници за събиране на прах се предлагат в изобилие от различни дизайни, които се различават преди всичко по отношение на техния вид на поглъщане на прах и начина на работа. Кое устройство е най-правилното зависи от съответните изисквания, предвидените области на приложение и условията на работа, тъй като всеки тип има своите специфични предимства.

В нашата богата категория ще откриете прахосмукачки за всяка нужда, както и такива с разнообразно предназначение.

 • Акумулаторни;
 • Роботи;
 • Обикновенни;
 • Професионални;
 • Индустриални;
 • Специален клас М и Н;
 • Взривозащитени;
 • За пепел;
 • На самообслужване.

Какви видове мръсотия може да премахне съвременната прахосмукачка

С Вашата почистваща машина можете да премахнете най-различни видове мръсотия. Разбира се, има отпадъци в домакинството, които се натрупват отново и отново и трябва да се отстраняват всеки ден. На този етап бихме искали да представим някои от тези видове замърсявания:

 • Животински косми;
 • Прах;
 • Остатъци;
 • Мръсотия от обувки;
 • Цветен прашец.

Мощност на прахосмукачките

Този уред може да създава шум и колкото е по-мощен, толкова е по-шумен, особено някои от по-старите модели. Днес се предлагат машини за почистване, които вече не са толкова шумни. Инвестицията в безшумна машина определено си струва. Нивото на шума при пускане на модерните прахосмукачки обикновено е в диапазон от около 60 - 80 dB. Има няколко причини поради, които да изберете тих модел, а те са че може да я използвате късно вечер, съседите не се дразнят от шума, предпазва слуха Ви и не обезпокоявате околните в помещението, което се почиства. Когато избирате прахосмукачка трябва да се вземе предвид и консумацията ѝ на енергия. За да спестите пари в дългосрочен план може да изберете по-икономичен модел. Затова обърнете внимание на информацията за "Енергийна ефективност" и "W" - ватове на устройството. Енергийната ефективност "А" се счита за енергоспестяваща, а "A+" и така нататък, е дори още повече енергийно спестяваща. Всмукателната мощност е това, което решава колко ефективна е в крайна сметка.

Купете модерна прахосмукачка марка BLACK+DECKER, CIMEX, COLLOMIX, COMET, DeWALT, ELEKTRO MASCHINEN, FERVI, FESTOOL, HUSQVARNA, KARCHER, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, NILFISK, NORTON, RAIDER, RUBI, STIHL.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички