Филтрирай
Цена
78 лв. 987 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Прахосмукачки за дома и офиса

Професионални прахосмукачки ⋆ Цени ⋆ Коледжиков

Прахосмукачки с воден филтър за сухо и мокро почистване

Повечето домакинства използват прахосмукачка за почистване на паркет, ламинат, килими, мокети, теракот, мрамор или гранитогрес. Разнообразието от приложения е наистина голямо, а изборът е дори по-голям. При избора на подходяща домашна прахосмукачка от най-съществено значение са:

  • Силата на звука;
  • Производителността;
  • Консумацията на енергия;
  • Телескопичните тръби;
  • Приставките и накрайниците
  • Обем на събания отпадък;
  • Смукателната мощност и екстрите.

Мощни прахосмукачки Керхер и много други

Ако търсите мощна машина за почистване сте попаднали на правилното място. В страницата koledzhikov.bg се предлагат множество модели, които могат да задоволят и най-взискателните потребители. Сред нашите предложения ще откриете машини за мокро и сухо почистване, такива които притежават торбичка или пък са снабдени с контейнер за събиране на праха, както и безшумни прахосмукачки. Разполагаме и с почистващи машини с висок клас на енергийна ефективност. Специалните модели са оборудвани с HEPA филтър, който е способен да абсорбира още повече фин прах. Следователно фините частици и праховите акари остават в контейнера, което е особено полезно за астматиците. Топ предложенията ни имат висока смукателна способност и са значително по-тихи по време на работа.

За да си осигурите издръжлива и мощна машина за почистване изберете сред марки, като COMET, BLACK+DECKER, DEWALT, ELEKTRO MASHINEN, KARCHER, MAKITA, MILWAUKEE, NILFISK, STIHL, HUSQVARNA и RAIDER.

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване COMET CV 20 S

Битовата прахосмукачка COMET CV 20 S е мощен модел с дебит 2400 литра в минута и капацитет на контейнера 20 литра. Подходяща е за събиране на различни прахови отпадъци и течности.

COMET
Цена 144.00 лв.
Професионална прахосмукачка STIHL SE 62

С доказания си компактен дизайн, прахосмукачка STIHL SE 62 е достатъчно маневрена за ежедневните почистващи задължения, а с функцията за издухване достигате до всяко кътче.

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 283.00 лв. Цена 263.19 лв.
  • -7%
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване KARCHER WD 3 Premium Fireplace Kit

С приспособения съд за филтриране и задържане на пепел на KARCHER WD 3 Premium Fireplace Kit ще почистите скарата, печката в сауната и камината от изгорелите останки.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 247.00 лв.
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване NILFISK MULTI II 22 INOX

Машината за събиране на прах и течности NILFISK MULTI II 22 INOX е оборудвана с резервоар с обем 22 литра, способен да побере голямо количество отпадъци, без да се налага честото му опразване.

NILFISK
Цена 327.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички