Филтрирай
Цена
84лв.7800лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Прахосмукачки за дома и офиса

Професионални прахосмукачки ⋆ Цени ⋆ Коледжиков

Прахосмукачки с воден филтър за сухо и мокро почистване

Повечето домакинства използват прахосмукачка за почистване на паркет, ламинат, килими, мокети, теракот, мрамор или гранитогрес. Разнообразието от приложения е наистина голямо, а изборът е дори по-голям. При избора на подходяща домашна прахосмукачка от най-съществено значение са:

 • Силата на звука;
 • Производителността;
 • Консумацията на енергия;
 • Телескопичните тръби;
 • Приставките и накрайниците
 • Обем на събания отпадък;
 • Смукателната мощност и екстрите.

Мощни прахосмукачки Керхер и много други

Ако търсите мощна машина за почистване сте попаднали на правилното място. В страницата koledzhikov.bg се предлагат множество модели, които могат да задоволят и най-взискателните потребители. Сред нашите предложения ще откриете машини за мокро и сухо почистване, такива които притежават торбичка или пък са снабдени с контейнер за събиране на праха, както и безшумни прахосмукачки. Разполагаме и с почистващи машини с висок клас на енергийна ефективност. Специалните модели са оборудвани с HEPA филтър, който е способен да абсорбира още повече фин прах. Следователно фините частици и праховите акари остават в контейнера, което е особено полезно за астматиците. Топ предложенията ни имат висока смукателна способност и са значително по-тихи по време на работа.

За да си осигурите издръжлива и мощна машина за почистване изберете сред марки, като COMET, BLACK+DECKER, DEWALT, ELEKTRO MASHINEN, KARCHER, MAKITA, MILWAUKEE, NILFISK, STIHL, HUSQVARNA и RAIDER.

Професионална прахосмукачка STIHL SE 62

С доказания си компактен дизайн, прахосмукачка STIHL SE 62 е достатъчно маневрена за ежедневните почистващи задължения, а с функцията за издухване достигате до всяко кътче.

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 290.00 лв. Цена 275.50 лв.
 • -5%
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване COMET CV 20 S

Прахосмукачка COMET CV 20 S е мощен модел с дебит 2400 литра в минута и капацитет на контейнера 20 литра. Подходяща е за събиране на различни прахови отпадъци и течности.

COMET
Редовна цена 152.00 лв. Цена 147.44 лв.
 • -3%
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване KARCHER WD 3 Premium Fireplace Kit

С приспособения съд за филтриране и задържане на пепел на KARCHER WD 3 Premium Fireplace Kit ще почистите скарата, печката в сауната и камината от изгорелите останки.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 247.00 лв.
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване NILFISK MULTI II 22

Прахосмукачка NILFISK MULTI II 22 е с огромна смукателна способност, четири подвижни колела за лесно маневриране и множество функции и екстри.

NILFISK
Редовна цена 289.00 лв. Цена 280.33 лв.
 • -3%
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване NILFISK MULTI II 22 INOX

Прахосмукачка NILFISK MULTI II 22 INOX е оборудвана с резервоар с обем 22 литра, способен да побере голямо количество отпадъци, без да се налага честото му опразване.

NILFISK
Редовна цена 346.80 лв. Цена 336.40 лв.
 • -3%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички