Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
125лв.56326лв.

NILFISK

NILFISK

Прахосмукачки NILFISK

NILFISK е доставчик на професионално оборудване за почистване, както на индустриалния и търговския, така и на потребителския пазар. Компанията е със седалище в Дания, с търговски обекти в 45 държави и дилъри в повече от 100 страни. Разполага с производствени мощности в различни държави. Има приблизително 4 850 служители по целия свят. Основната дейност на компанията е доставката на професионални и хоби машини за почистване като:

  • Водоструйки;
  • Пароструйки;
  • Прахосмукачки.

Основана е с визия за производство и продажба на продукти с най-високо качество в световен мащаб и повече от сто години се адаптира към променящите се нужди на пазарите и клиентите с иновативни и решения. С глобална търговска сила и канали за продажби установява силни и ценни отношения с партньори по целия свят и се стреми да бъде начело на технологичния напредък, за да покрива бъдещите нужди на клиентите. Разработката на продукти е структурирана около темите, за които най-силно вярва, че ще са от полза за бизнеса с клиенти. Освен техника за почистване, NILFISK предлага почистващи препарати. Осигурява отлично гаранционно и следгаранционно обслужване на своите машини за почистване.

Професионална прахосмукачка NILFISK ATTIX 30-01

Прахосмукачка NILFISK ATTIX 30-01 за мокро и сухо почистване е оборудвана със система, която позволява използването на различни по размер аксесоари, посредством специални връзки.

NILFISK
Редовна цена 884.40 лв.
Цена 857.87 лв.
  • -3%
Професионална прахосмукачка NILFISK AERO 21-01 PC INOX

Прахосмукачка NILFISK AERO 21-01 PC INOX - мокро-суха смукачка е лека и с компактни размери, подходяща е за работа в автосервизи, работилници и на строителни обекти.

NILFISK
Редовна цена 422.40 лв.
Цена 409.73 лв.
  • -3%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички