Преси за метал

Преси за метал Топ Цени и Видове — Коледжиков

Преса за метал

Пресата за метал е надежден помощник при обработка на различни метални изделия и оптимално допълва всяка работилница. Поддържащата маса позволява промяна на височината и служи, като опора по време на пресоване. Впечатляващото при този инструмент е разнообразните възможности за приложение.

В тази категория ще откриете 2 подкатегории:

Преси за метал от koledzhikov.bg

Хидравличните преси се използват за деформиране на метали или притискане на сачмени лагери. Разликите при различните модели могат да бъдат открити по-специално в размера и силата на високо налягане. Налягането се измерва в тонове. Пресите, които Ви предлагаме разполагат с притискателна сила между 10 и 250 тона, в зависимост от модела, който изберете. Хидравличният цилиндър се задвижва с помощта на ръчен лост или електричество. Налягането се увеличава с всяко движение. При някои преси това се прави и с помощта на крачен педал. Това има огромното предимството, че и двете ръце на оператора са свободни при работа. Ръчните преси се използват също доста често, защото благодарение на механизма им можете да работите с тях по усет, което за опитните майстори си е предимство.

Без значение коя машина ще изберете, можете да разчитате на надеждно и прецизно изпълнение по всяко време. Препоръчваме Ви фирми производителки с BERNARDO, FERVI и RAIDER.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички