Филтрирай
Цена
26лв.30548лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Апарати за точково заваряване

Апарати за точково заваряване на Хит Цени — Коледжиков

Спотер за точково заваряване

Точковото заваряване е един от заваръчните процеси за присъединяване на метали, прилагайки електрически ток към детайла за стопяване на металите от топлината, получена от съпротивление. Конвенционалната апаратура за точково заваряване включва заваръчен пистолет за задържане на детайла и подаване на ток към него и трансформатор за прилагане на висок електрически ток към заваръчния пистолет. В случай, че точковото заваряване се извършва на голям детайл, като корпус на превозното средство, заваръчният пистолет е монтиран върху индустриален робот. 

Според вида на захранването си използват:

  • Монофазен ток;
  • Трифазен ток.

Апарати за точково заваряне в koledzhikov.bg

Съществуват много и различни видове устройства за точково заваряване, понякога използвани и като системи за специални заваръчни операции. Тези заваръчни машини са лесни за работа и са най-ефективната система за заваряване в производството. 

Спотери за точкови заварки и тяхното приложение

Точковото заваряване обикновено се използва при заваряване на определени видове ламарина, заварка телени мрежи и други. Точковото заваряване може лесно да се прилага върху много изделия от ламарина, като метални кофи. Алуминиевите сплави също могат да бъдат точково заварени, но тяхната много по-висока топло и електрическа проводимост изисква по-високи токове на заваряване. Може би най-честото приложение на точковите заварки е в автомобилната промишленост, където се използват почти универсално за заваряване на ламарината при производство на автомобили. Апаратите за точково заваряване могат да бъдат напълно автоматизирани и много от индустриалните роботи, намиращи се на монтажните линии са точно такива.

Предлагаме Ви апарати за заваряване марка DECA, GYS, RAIDER.

Свързани статии


Често задавани въпроси за апарати за точково заваряване

Как да изберем спотер?

За да купите заваръчен апарат спотер за вашите нужди, трябва на първо място да изясните какви са те. Помислете в перспектива какъв набор от задачи бихте могли да извършвате с него. Вземете предвид и обема на работата. Някои клиенти търсят автотенекеджийски спотер за професионална употреба, други - като хоби.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички