GYS

GYS

Дъгово заваряване, зарядни и стартерни устройства GYS

Създадена през 1964 година, GYS е семейна компания с над 650 служители по целия свят. Съсредоточена около непрекъснати инвестиции в научноизследователска и развойна дейност и придобиване на знания, компанията вече е основен играч в проектирането и производството на заваръчни апарати, зарядни устройства за акумулатори и оборудване за ремонт на автомобили. Производството на компанията е разделено на три продуктови гами:

  • Заваръчна техника - Предлага едно голямо портфолио от заваръчни електрожени, маски за заваряване, аксесоари и консумативи за всички потенциални потребители, от най-модерните приложения в индустрията до общата поддръжка и ремонт;
  • Зарядни, стартерни и тестови устройства - Марката предлага изключително разнообразни продукти за зареждане и поддръжка на акумулатори, които се произвеждат в две фабрики. Повече от 50 години в производството са утвърдили репутацията на производителя около света;
  • Оборудване за тенекеджийски услуги - Предлагат най-голямата гама апарати за точково заваряване, спотери и уреди тип обратен чук. Този диапазон е разработен в партньорство с най-големите автомобилни производители в света, които се доверяват на марката ден след ден.

Заваръчна техника GYS

С над 60 експертни инженери в множество специалности, електроника, механика и други, отдела за научноизследователска и развойна дейност предоставя непрекъснато иновации за високотехнологични електрожени и зарядни устройства. През 2014 година GYS предприема важна инвестиция, като открива нов изследователски център, за да осигури най-добрите ресурси за своите изследователи с цел да продължават да разработват иновативни решения и подобрения. Чрез вслушване в клиентите, компанията е в състояние постоянно да предлага нови продукти, отговарящи на изискванията на потребителите. Представена в повече от 120 държави, седалището на фирмата за заваръчни машини, зарядни устройства и оборудване за ремонт на автомобилни каросерии е във Франция. С помощта на динамичен екип и амбициозна стратегия за развитие, се стреми да укрепва международните си сътрудничества и постоянно да завладява нови територии.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички