Мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове

Мотофрези Мотокултиватори Мотоблокове на ниски цени — Коледжиков

Какви мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове предлагаме в магазин Коледжиков?

Мотофрезите, мотокултиваторите и мотоблоковете са машини за за оране на почва, разбиване на твърда пръст и буци. Те се използват широко в градинарството и селското стопанство.

Видове машини за обработка на земята

В магазини Коледжиков предлагаме няколко вида фрези за оране:

● Електрически фрези
● Мотофрези
● Мотокултиватори и мотоблокове

Какви е разликата между мотофреза и мотоблок?

Мнозина погрешно смятат, че мотофреза и мотоблок са една и съща машина. Основната разлика между тях е в мощността и функциите им. И двете машини за оране ефикасно заместват традиционната ръчна обработка на почвата с мотика или лопата и съкращават времето за прекопаване на градината.

Електрическата фреза служи за разрохкване на пръстта, като работната ѝ дълбочина е няколко сантиметра, а ширината ѝ - около 30 сантиметра. Подходяща е за употреба в цветни лехи и малки градинки. С мощна електрическа фреза може да постигнете добри резултати, стига почвата да не е прекалено плътна и тежка. 

На свой ред една съвременна мотофреза разполага с бензинов двигател и 2 до 3 предавки с различна скорост. С нея не сте ограничени от дължината на кабел. Снабдена е с транспортно колело за по-лесно придвижване от гаража до градината. С този вид машини за оране на почва можете да прекопавате големи парцели. Те са мощни и високо производителни. Работната им ширина зависи от броя на мотичките.

Друга мощна машина за обработка на почвата е моноблокът. Той е многофункционален, с по-голяма мощност, големи колела и има по-голям брой предавки. Снабден е с PTO вал за прикачване на допълнителен инвентар. Движи се както напред, така и назад и може да тегли товар. В магазини Коледжиков продаваме богат набор на прикачен инвентар - плугове, косачки, браздири, навесни фрези, ротационни четки, брани, гребла, муфи и други на достъпни цени. 

Защо да изберете мотофреза, мотоблок и мотокултиватор от Коледжиков?

Фирма Коледжиков ЕООД е на пазара на градинска, строителна, горска и комунална техника от три десетилетия. Като търговец с опит Ви препоръчваме почвообработващите машините на GRILLO, HUSQVARNA, ITALIAN POWER, GARDENIA, STIHL, BERTOLINI, PUBERT, GREEN GARDEN, AL-KO и др. За да осигурим цялостно обслужване, предлагаме гаранционен и следгаранционен сервиз.

При нас ще получите професионално мнение за всяка една машина за обработка на почвата и отговори на едни от най-често задаваните въпроси. Например:

Какво производство е мотофреза Гардения? 

Гардения е марка, която е добре позната на българския потребител. Нейните мотофрези се произвеждат в Китай. 

Коя е най-добрата мотофреза?

Най-добрата мотофреза е тази, която отговаря на характеристиките на терена и Вашите потребности. За да Ви посочим конкретна машина, препоръчваме да се свържете с нашите търговски консултанти. 

Каква е разликата между мотофреза и мотокултиватор? 

И с двете машини се обработва почвата. Мотокултиваторът е много по-мощен и функционален. Има по-голям брой предавки и големи колела. Наличието на PTO вал позволява да бъде използван с прикачно оборудване. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация в магазин Коледжиков?

В онлайн магазин Коледжиков може да купите качествени мотоблокове, мотокултиватори и фрези за оране като си направите профил или използвате опцията за бърза поръчка без регистрация. В този случай е необходимо в бланката под избрания продукт да въведете имената си и телефонен номер, на който в рамките на работния ден ще получите обаждане от наш консултант. Има и трети вариант – може да направите поръчка без регистрация като гост.

Какви са начините за доставка?

Предлагаме три начина за доставка на желаните от вас машини за оране, ако не можете да ги вземете от физическите ни магазини в София и Варна.

● Чрез куриерска фирма до неин офис
● Чрез куриерска фирма до посочен от Вас адрес
● Чрез наш разнос

Каква е цената за доставка?

Цената на доставката зависи от тарифата на избраната от Вас куриерска фирма, стойността на поръчката и категорията продукти. При определени условия може да се възползвате от нашата отстъпка "Безплатна доставка". 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартното време за доставяне на поръчки е в рамките на 1-3 работни дни. В магазини Коледжиков предлагаме машини и оборудване, за които е необходима изрична предварителна заявка и производствено време, което може да удължи срока на доставка до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове"?

Предлагаме фрези за оране на цени от около 150 лв. до 90 000 лв. Редовно обновяваме продуктовия си асортимент, за да отговорим на различните потребности на своите клиенти.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Магазини Коледжиков са с работно време, съобразено с лятното и зимното часово време. Работим всеки ден от седмицата без неделя.

Работно време на магазина ни във Варна:

● от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.30 ч. (през зимното часово време до 18:00 ч.)
● Събота: 8.30 - 14.00 ч.
● Неделя: почивен ден

Работно време на магазина ни в София:

● от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.30 ч. (през зимното часово време до 18:00 ч.)
● Събота: 9.00 - 14.00 ч.
● Неделя: почивен ден

Категории

Често задавани въпроси за мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове

Мотофреза или мотоблок?

Когато искате да обработите площ с размер до 1000 кв. метра, може да се спрете на мотофреза. Мотоблокът е отличен избор, ако имате по-големи площи и искате да използвате широк набор от прикачен инвентар. С тази машина можете не само да обработвате земята, но и да подготвяте сено, да превозвате товари, да чистите сняг, боклуци и т.н.

Как да изберем мотоблок и мотофреза?

При избор на мотофреза и мотоблок обърнете внимание на модела на двигателя им и конструктивните им особености - като предавки, редуктор, сцепление и др. На пазара с предлагат машини с бензинов или дизелов двигател. Преимущество на машините, снабдени с бензинов двигател, е цената им. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички