Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
134 лв. 87400 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Машини за фрезоване на почва

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 202 артикул(а)
Мотофреза HYUNDAI HYTW 300

Мотофреза HYUNDAI HYTW 300 е бензинова машина, с двигател с въздушно охлаждане, който притежава мощност от 2 конски сили.

HYUNDAI
Редовна цена 583.00 лв. -3% Цена 565.51 лв.
  • -3%
Брой:
Мотофреза ITALIAN POWER RG3 KIT

Мотофреза с бензинов двигател с мощност 7 к.с. и редуктор от чугун. Ширината на разрохкване е 97 см, а дълбочината - 30 см.

ITALIAN POWER
Редовна цена 1 150.00 лв. -251.00 лв. Цена 899.00 лв.
  • -251.00 лв.
Брой:
Мотофреза HUSQVARNA TF 338

Мотофреза HUSQVARNA TF 338 е с 2 скорости за преден и 1 за заден ход на трансмисията и има резервоар за гориво с капацитет 4.8 литра.

HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
Редовна цена 1 345.00 лв. -5% Цена 1 277.75 лв.
  • -5%
Брой:
Мотофреза HUSQVARNA TF 230

Мотофреза HUSQVARNA TF 230 има предпазна броня за защита при сблъсък, задна скорост за лесно маневриране, вертикално регулиране на ръкохватките за максимално удобство на оператора и 6 фрези за разкопаване на почва на широчина 75 см.

HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
Редовна цена 1 095.00 лв. -5% Цена 1 040.25 лв.
  • -5%
Брой:
Мотоблок PETROV G52

Мотоблок PETROV G52 е здрава машина с мощен двигател - 7 конски сили и надеждна двускоростна трансмисия, с  една предавка за движение напред и една за реверсивен ход.

PETROV
Цена 1 742.00 лв.
Брой: Купи
Мотоблок KöPPL 4 K 507

Водещи характеристики: Мощност: 7 к.с; Скорости: 4 напред, 3 назад; Подходящ за склонове; Мембранна горивна помпа; Паркинг спирачка; Гумите не са включени.

KöPPL
Цена 8 715.00 лв.
Брой: Купи
Фрезоване на почва Машини → Цени — Коледжиков

За какво се използва машина за фрезоване на почва

Използва се за обработка на повърхностния почвен слой, разбиване на твърда пръст и буци. Намира широко приложение в градинарството, селското стопанство и земеделието. Може да бъде електрическа, но най-популярни са бензиновите модели.

Какви видове биват машините за обработка на почва

Градинската техника за разкопаване на пръст може да се раздели на три основни вида, като всеки от тях притежава своите особености:

  • Електрически фрези;
  • Мотофрези;
  • Мотоблоци.

Разлика между мотофреза и мотоблок

Основните различия по между им е в мощността и способностите. Всички те ефективно заместват ръчната обработка с мотика или лопата, и съкращават времето за прекопаване на градината. Електрическата фрезата служи за разрохкване на пръстта. Работната ѝ дълбочина е няколко сантиметра, а ширината около 30 сантиметра. Удачна е за употреба в цветни лехи и малки градинки. Мотофрезата разполага с бензинов двигател и 2 до 3 предавки с различна скорост. Предлага автономна работа и транспортно колело. С този вид машини за фрезоване на почва могат да се прекопават големи парцели, а работната ширина зависи от броя на мотичките. Мотоблокът е многофункционален, с по-голяма мощност, колела и по-голям брой предавки. Снабден е с PTO вал за прикачване на допълнителен инвентар. Движи се както напред, така и назад и може да тегли товар.

Машини за фрезоване на почва от koledzhikov.bg

Получавате стоката с безплатна доставка в рамките на страната. Предлагаме гаранционен и следгаранционен ремонт. Изберете измежду марки, като GRILLO, HUSQVARNA, ITALIAN POWER, GARDENIA, STIHL, BERTOLINI, PUBERT, GREEN GARDEN, AL-KO и още.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички