Филтрирай по:
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
134лв.87400лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Машини за фрезоване на почва

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 189 артикул(а)
Мотоблок EUROSYSTEMS RTT 2 с двигател Briggs & Stratton SERIES 950

Мотокултиватор EUROSYSTEMS RTT 2  е подходящ за всякакви потребители, както за професионалисти, така и за любители, включително и хора, които не са свикнали да работят с машини, състоящи се от бензинови двигатели.

Мотоблок EUROSYSTEMS RTT 2 с двигател Briggs & Stratton SERIES 950 от топ производител в Колежиков
Цена 1 895.00 лв.
Брой: Купи
Машини за фрезоване на почва на Хит Цени — Коледжиков

За какво се използва машина за фрезоване на почва

Използва се за обработка на повърхностния почвен слой, разбиване на твърда пръст и буци. Намира широко приложение в градинарството, селското стопанство и земеделието. Може да бъде електрическа, но най-популярни са бензиновите модели.

Какви видове биват машините за обработка на почва

Градинската техника за разкопаване на пръст може да се раздели на три основни вида, като всеки от тях притежава своите особености:

  • Електрически фрези;
  • Мотофрези;
  • Мотоблоци.

Разлика между мотофреза и мотоблок

Основните различия по между им е в мощността и способностите. Всички те ефективно заместват ръчната обработка с мотика или лопата, и съкращават времето за прекопаване на градината. Електрическата фрезата служи за разрохкване на пръстта. Работната ѝ дълбочина е няколко сантиметра, а ширината около 30 сантиметра. Удачна е за употреба в цветни лехи и малки градинки. Мотофрезата разполага с бензинов двигател и 2 до 3 предавки с различна скорост. Предлага автономна работа и транспортно колело. С този вид машини за фрезоване на почва могат да се прекопават големи парцели, а работната ширина зависи от броя на мотичките. Мотоблокът е многофункционален, с по-голяма мощност, колела и по-голям брой предавки. Снабден е с PTO вал за прикачване на допълнителен инвентар. Движи се както напред, така и назад и може да тегли товар.

Машини за фрезоване на почва от koledzhikov.bg

Получавате стоката с безплатна доставка в рамките на страната. Предлагаме гаранционен и следгаранционен ремонт. Изберете измежду марки, като GRILLO, HUSQVARNA, ITALIAN POWER, GARDENIA, STIHL, BERTOLINI, PUBERT, GREEN GARDEN, AL-KO и още.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички