Мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове

Мотофрези Мотокултиватори Мотоблокове на ниски цени — Коледжиков

Какви фрези за оране на почва предлагаме в магазин Коледжиков?

В магазин Коледжиков ще откриете богат избор на машини за оране на почва - мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове. Те се използват широко в градинарството и селското стопанство. За удобство на клиента сме ги подредили в три категории, като може да ги сортирате по цена, новост, промоция, марка и друг параметър. 

Каква е разликата между мотофреза и мотоблок?

Мнозина погрешно смятат, че мотофреза и мотоблок са една и съща машина. Основната разлика между тях е в мощността и функциите им. И двете машини за оране ефикасно заместват традиционната ръчна обработка на почвата с мотика или лопата и съкращават времето за прекопаване на градината.

Електрическата фреза служи за разрохкване на пръстта, като работната ѝ дълбочина е няколко сантиметра, а ширината ѝ - около 30 сантиметра. Подходяща е за употреба в цветни лехи и малки градинки. С мощна електрическа фреза може да постигнете добри резултати, стига почвата да не е прекалено плътна и тежка. 

На свой ред една съвременна мотофреза разполага с бензинов двигател и 2 до 3 предавки с различна скорост. С нея не сте ограничени от дължината на кабел. Снабдена е с транспортно колело за по-лесно придвижване от гаража до градината. С този вид машини за оране на почва можете да прекопавате големи парцели. Те са мощни и високо производителни. Работната им ширина зависи от броя на мотичките.

Друга мощна машина за обработка на почвата е моноблокът. Той е многофункционален, с по-голяма мощност, големи колела и има по-голям брой предавки. Снабден е с PTO вал за прикачване на допълнителен инвентар. Движи се както напред, така и назад и може да тегли товар. В магазини Коледжиков продаваме богат набор на прикачен инвентар - плугове, косачки, браздири, навесни фрези, ротационни четки, брани, гребла, муфи и други на достъпни цени. 

Защо да изберете мотофреза, мотоблок и мотокултиватор от магазин Коледжиков?

Фирма Коледжиков ЕООД е на пазара на градинска, строителна, горска и комунална техника от три десетилетия. Като търговец с опит Ви препоръчваме почвообработващите машините на GRILLO, HUSQVARNA, ITALIAN POWER, GARDENIA, STIHL, BERTOLINI, PUBERT, GREEN GARDEN, AL-KO и др. За да осигурим цялостно обслужване, предлагаме гаранционен и следгаранционен сервиз.

При нас ще получите професионално мнение за всяка една машина за оране на почвата и отговори на едни от най-често задаваните въпроси. Например:

Какво производство е мотофреза Гардения? 

Гардения е марка, която е добре позната на българския потребител. Нейните мотофрези се произвеждат в Китай. 

Коя е най-добрата мотофреза?

Най-добрата мотофреза е тази, която отговаря на характеристиките на терена и Вашите потребности. За да Ви посочим конкретна машина, препоръчваме да се свържете с нашите търговски консултанти. 

Каква е разликата между мотофреза и мотокултиватор? 

И с двете машини се обработва почвата. Мотокултиваторът е много по-мощен и функционален. Има по-голям брой предавки и големи колела. Наличието на PTO вал позволява да бъде използван с прикачно оборудване. 

Категории

Често задавани въпроси за мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове

Мотофреза или мотоблок?

Когато искате да обработите площ с размер до 1000 кв. метра, може да се спрете на мотофреза. Мотоблокът е отличен избор, ако имате по-големи площи и искате да използвате широк набор от прикачен инвентар. С тази машина можете не само да обработвате земята, но и да подготвяте сено, да превозвате товари, да чистите сняг, боклуци и т.н.

Как да изберем мотоблок и мотофреза?

При избор на мотофреза и мотоблок обърнете внимание на модела на двигателя им и конструктивните им особености - като предавки, редуктор, сцепление и др. На пазара с предлагат машини с бензинов или дизелов двигател. Преимущество на машините, снабдени с бензинов двигател, е цената им. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички