Мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове

Мотофрези Мотокултиватори Мотоблокове на ниски цени — Коледжиков

Какви мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове предлагате?

Мотофрезите, мотокултиваторите и мотоблоковете са машини за обработка на повърхностния почвен слой, разбиване на твърда пръст и буци. Те се използват широко в градинарството и селското стопанство.

Видове машини за обработка на земята

В магазини Коледжиков предлагаме няколко вида почвообработващи машини:

● Електрически фрези
● Мотофрези
● Мотокултиватори и мотоблокове

Какви е разликата между мотофреза и мотоблок?

Мнозина погрешно смятат, че мотофреза и мотоблок са една и съща машина. Основната разлика между тях е в мощността и функциите им. И двете машини ефективно заместват ръчната обработка на почвата с мотика или лопата и съкращават времето за прекопаване на градината.

Електрическата фреза служи за разрохкване на пръста, като работната ѝ дълбочина е няколко сантиметра, а ширината - около 30 сантиметра. Подходяща е за употреба в цветни лехи и малки градинки.

Мотофрезата разполага с бензинов двигател и 2 до 3 предавки с различна скорост. Предлага автономна работа и има транспортно колело. С този вид машини за фрезоване на почва могат да се прекопават големи парцели, а работната ширина зависи от броя на мотичките.

Моноблокът е многофункционален, с по-голяма мощност, колела и по-голям брой предавки. Снабден е с PTO вал за прикачване на допълнителен инвентар. Движи се както напред, така и назад и може да тегли товар.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Може да пазарувате в онлайн магазин Коледжиков, като си направите профил или използвате опцията за бърза поръчка без регистрация. В този случай е необходимо в бланката под избрания продукт да въведете имената си и телефонен номер, на който в рамките на работния ден ще получите обаждане от наш консултант. Има и трети вариант – може да направите поръчка без регистрация като гост.

Какви са начините за доставка?

Предлагаме три начина за доставка на желаните от вас машини и консумативи, ако не можете вземете поръчката си от физическите ни магазини в София и Варна.

● Чрез куриерска фирма до неин офис
● Чрез куриерска фирма до посочен от Вас адрес
● Чрез наш разнос

Каква е цената за доставка?

Цената на доставката зависи от тарифата на избраната от Вас куриерска фирма, стойността на поръчката и категорията продукти. При определени условия може да се възползвате от нашата отстъпка "Безплатна доставка". 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартното време за доставяне на поръчки е в рамките на 1-3 работни дни. В магазини Коледжиков предлагаме машини и оборудване, за които е необходима изрична предварителна заявка и производствено време, което може да удължи срока на доставка до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове"?

Предлагаме почвообработващи машини на цени от около 150 лв. до 90 000 лв. Редовно обновяваме продуктовия си асортимент, за да отговорим на различните потребности на своите клиенти.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Магазини Коледжиков са с работно време, съобразено с лятното и зимното часово време. Работим всеки ден от седмицата без неделя.

Работно време на магазина ни във Варна:

● от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.30 ч. (през зимното часово време до 18:00 ч.)
● Събота: 8.30 - 14.00 ч.
● Неделя: почивен ден

Работно време на магазина ни в София:

● от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.30 ч. (през зимното часово време до 18:00 ч.)
● Събота: 9.00 - 14.00 ч.
● Неделя: почивен ден

Защо да изберете Коледжиков?

Фирма Коледжиков ЕООД е на пазара на градинска, строителна, горска и комунална техника от три десетилетия. Като търговец с опит Ви препоръчваме машините на GRILLO, HUSQVARNA, ITALIAN POWER, GARDENIA, STIHL, BERTOLINI, PUBERT, GREEN GARDEN, AL-KO и др. За да осигурим цялостно обслужване, предлагаме гаранционен и следгаранционен сервиз.

Категории

Често задавани въпроси за мотофрези, мотокултиватори и мотоблокове

Мотофреза или мотоблок?

Когато искате да обработите площ с размер до 1000 кв. метра, може да се спрете на мотофреза. Мотоблокът е отличен избор, ако имате по-големи площи и искате да използвате широк набор от прикачен инвентар. С тази машина можете не само да обработвате земята, но и да подготвяте сено, да превозвате товари, да чистите сняг, боклуци и т.н.

Как да изберем мотоблок и мотофреза?

При избор на мотофреза и мотоблок обърнете внимание на модела на двигателя им и конструктивните им особености - като предавки, редуктор, сцепление и др. На пазара с предлагат машини с бензинов или дизелов двигател. Преимущество на машините, снабдени с бензинов двигател, е цената им. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички