Филтрирай по:
Цена
134лв.765лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически фрези

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)
  Електрически фрези за градината на Топ Цени — Коледжиков

  Електрическа фреза

  Машините за прекопаване на почва ще бъдат високо оценени от всички градинари и цветари по време на подготовка на земята за садене и засяване. След като опитате да работите с тях, никога повече няма да искате да се върнете към обикновената лопата и мотика. Спестяват на градинаря ценно време и усилия при:

  • Разкопаване на почвата;
  • Разрохкване на пръстта;
  • Подготовка на легла за семето;
  • Наторяване с оборска или изкуствена тор.

  Електрически машини за фрезоване на почва - предимства

  Електрическите фрези са снабдени с въртящи се метални мотички, които по прецизен начин разбиват сухата пръст и буци. Превръщат почвата в благоприятна среда за семена и луковици. Електрическата фреза е лесна за контрол, а тези с по-малки размери, могат да бъдат използвани в закрити оранжерии и тесни цветни лехи, без риск да се увредят корените или стеблата на околните растения. С помощта на електрическа фреза почвата се обработва лесно и по-бързо, от колкото с използването на ръчна мотика. Не изисква обслужване, смяна на гориво, масло и филтри. Включва се към контакта с подходящ удължител и е готова за разрохкване на пръстта.

  Избор на електрическа фреза от koledzhikov.bg

  Правилна инвестиция ще Ви помогне да работите по-бързо и ще премахне необходимостта от традиционно разкопаване. При нас са събрани продукти с марка GREENWORKS, IKRA, RAIDER и MTD.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички