Филтрирай
Цена
148 лв. 765 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически фрези за копаене

Електрически фрези | Градинска техника | Коледжиков

Електрическа фреза - приложения и ползи

Машините за прекопаване на почва са високо ценени от всички градинари и цветари по време на подготовката на земята за садене и засяване. След като веднъж ги използвате, никога повече няма да искате да се върнете към традиционните лопата и мотика. Те спестяват на градинаря ценно време и усилия при:

  • Разкопаване на почвата;
  • Разрохкване на пръстта;
  • Подготовка на легла за семето;
  • Наторяване с оборска или изкуствена тор.


Предимства на качествената електрическа фреза

Съвременните електрически фрези са снабдени с въртящи се метални мотички, които по прецизен начин разбиват сухата пръст и буци. Превръщат почвата в благоприятна среда за семена и луковици. Те са лесни за управляване, а тези с по-малки размери могат да бъдат използвани в закрити оранжерии и тесни цветни лехи, без риск да се увредят корените или стеблата на околните растения.

С помощта на електрическа фреза почвата се обработва лесно и по-бързо, отколкото с използването на ръчна мотика. Освен това тя не изисква обслужване, смяна на гориво, масло и филтри. Включва се към контакта с подходящ удължител и е готова за разрохкване на пръстта.

Вижте още: Кога и как да използваме мотофреза?Защо да изберем електрическа фреза от koledzhikov.bg?

Правилно премислената инвестиция в качествена електрическа фреза ще ви се отплати още през първата година. Забравете за традиционното разкопаване на земята. При нас ще откриете електрически фрези на достъпна цена с марка GREENWORKS, IKRA, RAIDER и MTD.

Още за градината:

Уреди за събиране на реколта

Аератори за трева и скарификатори

Свредели за дупки

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички