Филтрирай по:
Цена
134 лв. 765 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически фрези за копаене

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)
Електрически фрези | Градинска техника | Коледжиков

Електрическа фреза

Машините за прекопаване на почва ще бъдат високо оценени от всички градинари и цветари по време на подготовка на земята за садене и засяване. След като опитате да работите с тях, никога повече няма да искате да се върнете към обикновената лопата и мотика. Спестяват на градинаря ценно време и усилия при:

  • Разкопаване на почвата;
  • Разрохкване на пръстта;
  • Подготовка на легла за семето;
  • Наторяване с оборска или изкуствена тор.

Електрически машини за фрезоване на почва - предимства

Електрическите фрези са снабдени с въртящи се метални мотички, които по прецизен начин разбиват сухата пръст и буци. Превръщат почвата в благоприятна среда за семена и луковици. Електрическата фреза е лесна за контрол, а тези с по-малки размери, могат да бъдат използвани в закрити оранжерии и тесни цветни лехи, без риск да се увредят корените или стеблата на околните растения. С помощта на електрическа фреза почвата се обработва лесно и по-бързо, от колкото с използването на ръчна мотика. Не изисква обслужване, смяна на гориво, масло и филтри. Включва се към контакта с подходящ удължител и е готова за разрохкване на пръстта.

Избор на електрическа фреза от koledzhikov.bg

Правилна инвестиция ще Ви помогне да работите по-бързо и ще премахне необходимостта от традиционно разкопаване. При нас са събрани продукти с марка GREENWORKS, IKRA, RAIDER и MTD.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички