Филтрирай
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
62 лв. 685 лв.

Открийте ни в YouTube

IKRA

IKRA

Компанията IKRA е създадена през 1977 година от Райнхард Джакман. Оттогава насетне тя произвежда акумулаторни, електрически и бензинови градински и инструменти. Градинската техника се отличава с разнообразие и страст към иновациите. Всеки един продукт се разработва в Германия. Част от производствения цех на IKRA в Саксония, основан през 1992 г. 

В момента компанията има над 200 служители, за да произвежда 3 000 тримера и ножици за жив плет и 2 000 триони на ден в двусменен режим на работа. Производствената площ на ИКРА е 70 000 квадратни метра, а общата складова база е с размер 20 000 квадратни метра, с модерни логистични системи и оптимални условия за съхранение. 

Философията на IKRA

Качеството, индивидуалността, гъвкавостта и атрактивните цени оформят философия за доволни клиенти на IKRA. Чрез постоянни подобрения на продуктите и иновации, тя произвежда инструменти за градинарство, които са се доказали на пазара и гарантират дългосрочното удовлетворение на своите притежатели.

Функционалните и ергономичните аспекти са също толкова важни за IKRA, колкото и модерния дизайн. Затова ИКРА не спира да провежда нови разработки с национално и международно признати дизайнери и собствени инженери. Изследванията, изчерпателните лабораторни изследвания и конструкцията на прототипи подпомагат развитието на нови верижни триони, косачки, коси, духалки, кастрачи, култиватори, ножици за жив плет и други.

За модификации на продукти или нови разработки IKRA винаги обръща внимание на съвместимостта на аксесоарите. Важни резервни компоненти, като ножове и остриета за срязване на трева, макари, корда, батерии, вериги остават на практика без промяна. Големите производствени мощности позволяват използването на най-съвременните, технически и организационни средства. Всеки един верижен трион, косачка, коса за трева, духалка за листа, кастрач на клони, мини култиватор, ножици за храсти и други напуска фабриката след окончателен тест за осигуряване на качеството. Разбира се, цялата продукция на IKRA е сертифицирана по ISO-9001.

Предимства

Големият плюс на IKRA е, че предлага на своите клиенти отличен набор от резервни части. Можете лесно да поръчате резервни части IKRA за всички градински инструменти по всеки момент. Разбира се, IKRA също има резервни части и аксесоари за по-старите си продукти. 

Електрическа духалка за листа - листосъбирач IKRA IEBV 3200, 3200W, 13 куб.м/мин., 300 км/ч., 40 л
Листосъбирач - духалка за листа IKRA IEBV 3200 осигурява високо ниво на комфорт по време на есенното или пролетното почистване на двора. Машината...
IKRA
Цена 175.00 лв.
Електрическа кастрачка за клони - телескопична IKRA IEAS 750, 750W, 11.2 м/сек., 20.3 см
Електрическа верижна резачка - кастрачка за клони IKRA IEAS 750е мощен и практичен градински инструмент за поддръжка и оформяне на дървета....
IKRA
Цена 220.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички