Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
168лв.6990лв.

TEXAS

TEXAS

Градинска техника TEXAS

От основаването си, компанията е посветена изцяло отдадена на това да произвежда градински машини. Първият ѝ продукт е иновативен модел мотофреза, която бързо набира популярност - не само в Дания, но и в цяла Европа. През 70-те години марката се откроява, като водещ производител на мотофрези в Европа - и произвежда градински машини за няколко известни компании. Целта на TEXAS била не само да предлага на потребителите достъпни мотофрези, но също така да предложи широка гама от аксесоари. Затова започва да произвежда мотоблоци с прикачен инвентар. През 1983 г. стратегията се промени от специализирано производство на мотофрези, за да се съсредоточи върху широка гама от различни градински машини. Оттогава асортиментът на марката включва:

  • Косачки;
  • Резачки;
  • Коси и тримери;
  • Духалки и листосъбирачи;
  • Ножици за жив плет;
  • Аератори и скарифатори;
  • Свредели;
  • Снегорини и други.

Продуктите на марката покриват нуждите на частните градинари и професионалните озеленители и земеделци. TEXAS се разраства все по-добре и вече е една от най-старите международни марки в тази индустрия с 60-годишен опит. Отделът за разработка на продукти гарантира, че компанията запазва статуса си на пазара, като доставчик, който предлага на своите клиенти иновации и творчески дизайн. Само такива машини носят отличителното лого на TEXAS.

Когато работите с градинската техника на производителя, сте сигурни в професионалния следпродажбен сервиз. С над 40 000 резервни части на склад и пълен набор от техническа продуктова документация, която е на разположение онлайн, Ви осигуряват услугата, която заслужавате. Уникалната логистична система е ключов фактор за бързи и икономически ефективни доставки. Повечето машини TEXAS са в непрекъсната наличност на склад за сезона, което означава, че скоростта на доставките чрез дистрибуторска система е много бърза.

Мотофреза TEXAS LILLI 365TG

Мотофреза TEXAS LILLI 365TG е много икономична градинска машина с двигател с мощност 1.9 конски сили, работна ширина до 60 см и 2 транспортни колела, които се прибират по време на разкопаване.

TEXAS
Цена 599.00 лв.
Мотофреза TEXAS LILLI 534TG

Мотофреза TEXAS LILLI 534TG е оборудвана с четиритактов бензинов двигател с обем 208 см³ и дава максимална мощност 5.5 к.с., при широчина на разкопаване 85 см.

TEXAS
Цена 759.00 лв.
Моторна духалка / листосъбирач TEXAS GBV270 250 км/ч, 40 л

Духалка за листа / листосъбирач TEXAS GBV270 притежава мощен бензинов двигател - 1.1 конски сили, вградена функция за раздробяване, антивибрационна система и торба с обем 40 литра.

TEXAS
Цена 380.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички