Категории
Филтрирай
Цена
443лв.7069лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Мотофрези

Бензинови Мотофрези ⋆ Мотофреза ⋆ Цени ⋆ Коледжиков

Какво е мотофреза?


Мотофрезата е моторна градинска машина за обработване на земя. Използва се широко, защото може едновременно да прекопава и да разбива твърда почва и буци пръст. За тази цел служат остриетата, наречени фрези или мотички, които са монтирани на въртяща се ос. 

Характерно за мотофрезата е, че работи с четен брой фрези. Обикновено от 2 до 6, но могат да достигнат до 8 и повече. Техният брой е от значение, тъй като от него зависи ширината на прекопаване. Може да регулирате и дълбочината на обработка (до 30 сантиметра).

Тази машина за обработка на земята е предпочитана, тъй като издържа на големи натоварвания. Поради естеството на работа и риска от непредвидени ситуации, тя е снабдена с предпазен лост за изключване, щом той бъде отпуснат.

Съвременните мотофрези са лесни за транспортиране и придвижване - преди и след работа може да замените мотичките им с колела с гуми. 

Какви мотофрези предлагате?


В магазини Коледжиков предлагаме богата гама мотофрези. При нас ще откриете бензинови и електрически мотофрези на утвърдени производители от цял свят. Дългогодишният ни опит в търговията и обслужването на машините ни е убедил в качествата на моделите на ITALIAN POWER, GARDENIA, STIHL, AL-KO, FORTECO, GREEN GARDEN, GRILLO, HONDA, HUSQVARNA, HYUNDAI, MCCULLOCH, MTD, PETROV, PUBERT, RAIDER, SOLO BY AL-KO, TEXAS, VIKING, НЕВА

Предлаганите мотофрези са с 5-годишна гаранция. Задължително преди да направите своя избор, определете какъв модел ви трябва: той зависи най-вече от размера на вашия двор и предназначението му. За малки градини, с площ до 140 кв. м., може да изберете електрическа фреза. За градина със средни размери ще имате нужда от голяма бензинова мотофреза, която е достатъчно мощна, например с 5 конски сили. За градини, по-големи от 500 кв. метра, изберете машина с мощност поне 6 конски сили. 

Вярваме, че инвестицията в качествена мотофреза е най-доброто решение за нашите клиенти. С такава машина на полето си гарантирате: 

 • оптимално аериране на почвата;
 • елиминиране на плевелите;
 • поддържане на нивата на почвената влага;
 • стимулиране на микроорганизмите да бъдат по-активни;
 • осигуряване на достъп на хранителни вещества в пръстта;
 • отпадане на необходимостта да използвате животни;
 • намаляване на необходимостта от работна ръка. 

Освен това поддръжката на една мотофреза не е скъпо. Машината не заема много място при съхранение. Подходяща е за използване във всяка градина. 

Знаем, че след събиране на реколтата почвената настилка е изтощена и затова е от особено значение нейното третиране преди повторното посяване на семена. Мотофрезите са идеални за подготвяне на градини и нови парцели за отглеждане на култури. С тези машини можете да обработите големи площи за кратък период от време, без да е необходима лопата и часове ръчен труд. Мотичките обръщат почвата, за да изкарат на повърхността богатия на хранителни вещества слой. По този начин аерирате почвата, разбивате големите буци пръст и унищожавате плевелите.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?


В онлайн магазин Коледжиков може да направите:

 • бърза поръчка без регистрация, при която наш търговец ще се свърже с Вас до края на работния ден. 
 • поръчка без регистрация като гост;
 • може да направите поръчка и чрез регистрацията си във Facebook и Google.   

Какви са начините за доставка?


Възможни са няколко начина за доставка:

 • Може да вземете продуктите от наш магазин;
 • Чрез лична доставка - само за градовете София и Варна;
 • Чрез доставка до офис на куриерска фирма;
 • Чрез доставка до адрес с куриерска фирма.  

В какъв период ще получим продуктите?


В зависимост от наличността на продукта сме готови да доставим поръчката ви за срок от 1 до 3 работни дни. Изключение правят продукти, за които е необходимо производствено време. В този случай ще получите поръчката си до 30 работни дни. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория “Мотофрези”?


В продуктовото ни портфолио сме се постарали да отговорим на потребностите на всеки наш клиент. Може да откриете бензинови мотофрези на цени от 455 лв. до 7 000 лв.  

Как и кога можем да се свържем с Вас? 


Може да осъществите контакт с нас по телефона (Варна: 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90; София: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581), на електронната ни поща ([email protected], [email protected]) или като ни пишете в социалните мрежи.  

Работно време на магазина ни във Варна:

от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

Събота: 8.30 - 14.00 ч.

Неделя: почивен ден 

Работно време на магазина ни в София:

от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

Събота: 9.00 - 14.00 ч.

Неделя: почивен ден 

Защо да купите мотофреза от koledzhikov.bg?


Като търговец с 30-годишен опит зад гърба си, предлагаме богата гама мотофрези на утвърдени производители на пазара. Имаме отлични отзиви за тяхното качество, надеждност и производителност. Предлагаме инструктаж при всяко закупуване на машина и осигуряваме гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване. 

 

  Мотофреза HONDA FJ500 SE

  Мотофреза HONDA FJ500 SE е оборудвана с един от най-добрите двигатели, които се използват за задвижването на моторни фрези, а именно HONDA GX 160 с обем 163 см³.

  HONDA / ХОНДА
  Цена 1 585.00 лв.
  Мотофреза HONDA FJ500 SER

  Мотофреза HONDA FJ500 SER фрезова почвата на дълбочина 32.5 сантиметра, чрез 6 мотички, които могат да бъдат сваляни, за да се намалява работната ширина от 90 на 63 и 35 см.

  HONDA / ХОНДА
  Цена 1 785.00 лв.
  Мотофреза HONDA FG110K2 DET

  Мотофреза HONDA FG110K2 DET тежи само 13 кг, което означава, че можете лесно да я пренасяте с една ръка. Ширината на фрезоване е 23 см и е напълно достатъчна, за да обработвате бързо градината на вашия дом.

  HONDA / ХОНДА
  Цена 990.00 лв.
  Мотофреза AL-KO MH 4005

  Мотофреза AL-KO MH 4005 е оборудвана с двигател Briggs & Stratton 450E, с мощност 2.3 конски сили, ръчен стартер и горивен резервоар с капацитет 800 мл.

  AL-KO
  Цена 924.00 лв.
  Мотофреза AL-KO MH 5005 R

  Мотофреза AL-KO MH 5005 R притежава по-мощен двигател от предходните модели - 149 см³, 3 конски сили, който завърта фрезите със скорост 130 оборота в минута.

  AL-KO
  Цена 1 361.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички