Филтрирай по:
Цена
0лв.16290лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Моторни снегорини

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 53 артикул(а)
  Моторен снегорин HUSQVARNA ST 330

  Снегорин. Моторен снегорин HUSQVARNA ST 330 е проектиран за честа употреба при всички снежни условия. Двустепенна роторна система, хидростатична трансмисия и улеснено кормилно управление осигуряват лесна работа.

  Моторен снегорин HUSQVARNA ST 330 от топ производител в Колежиков
  Цена 5 333.00 лв.
  Брой:
  Моторни снегорини на Хит Цени — Коледжиков

  Моторен снегорин за разчистване на пътя

  Независимо дали вече сте до коленете в сняг или просто искате да сте добре подготвени за зимния сезон, избирането и купуването на подходящата машина за почистване на сняг е много важно. Ако искате да почистите бързо снега от алеята или пешеходната пътека, вземете нов снегорин от koledzhikov.bg. Използването на роторен снегорин ще Ви спести много време и енергия при справянето с най-тежките зимни периоди. 

  Бензинов снегорин с много сила и висока скорост

  Независимо дали почиствате тротоара или дълга алея, ние предлагаме машини с големи възможности за почистване на сняг, така че със сигурност ще намерите подходящия модел за Вашите нужди. Много снегорини са оборудвани със специални функции, като ергономични дръжки, светлини и опции за електрически старт. Когато избирате снегопочистваща машина с бензинов двигател не е необходимо да мислите за електрически кабели и зареждане на батерии. Запалването им е лесно, а икономията на гориво е сигурна.

  Предимства на моторен снегорин

  • Работи без кабели;
  • Маневрен е;
  • Снабден е с удобни дръжки за управление;
  • Има отлична проходимост;
  • Изхвърля снега в избрана посока;
  • Лесен е за управление.

  Тази зима изберете роторен моторен снегорин от нашия каталог и прекарайте по-малко време навън в студа и повече време на топло с AL-KO, BULMASTER, CUB CADET, ELEKTRO MASCHINEN, HECHT, HONDA, HUSQVARNA, MCCULLOCH, MTD, OLEO MAC, PETROV, TITAN, TORO и WOLF GARTEN.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички