CUB CADET

CUB CADET

Градинска техника CUB CADET

От момента на своето основаване, компанията съществува, за да помага на хората да разгърнат фантазията си и успешно да реализират своите проекти, предлагайки градински машини с високо качество. Първата тракторна косачка CUB CADET е изработена през 1961 година, за да помогне на новопоявилите се крайградски собственици на жилища, да се разпореждат максимално бързо с работата по косене на тревата в своето имущество.

Понеже през годините начинът, по който живеят хората се променя, производителят винаги се стреми да разбере от какво наистина се нуждае съвременният потребител. Ето защо клиентите, използващи продуктите на марката, са от основно значение за всичко, което се прави, като градинска техника и механизация. Този постоянен фокус върху разбирането на клиентите променя продуктовото фолио, за да отговори на съвременните нужди в градинарството.

От първата скица на индустриалните дизайнери до първоначалния прототип и разпространението в националната мрежа от обслужващи дилъри и всеки детайл между тях, CUB CADET изгражда идеята, че не става въпрос само за градински машини, а за възможностите, които те разкриват.

Качествени градински косачки, резачки и друга техника CUB CADET

Производителят не преследва иновациите заради самите тях. Той се стреми към технологични пробиви, за да улесни живота Ви. Така че, когато видите жълто-черната комбинация на цветове, независимо дали става дума за косачка, резачка или нещо, което никога преди не сте виждали, можете да бъдете сигурни, че всяка част, до индивидуалния болт, безмилостно са съсредоточени върху едно нещо: успешно да реализирате своите градински проекти.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички