LONCIN

LONCIN

Основана през 1993 г., марката има перфектни продукти и решения за всякакви задачи. Компанията е концентрирана върху разработването на продукти с нисковъглеродни емисии като:

  • Двигатели;
  • Помпи за вода;
  • Мотофрези;
  • Генератори.

Марката се радва на висока репутация в своята област и осигурява превъзходни продукти и висококачествено обслужване в повече от 100 страни и региони. LONCIN е установил също стабилни отношения за сътрудничество с няколко известни международни корпорации. Своето развитие и напредък дължи на научни изследвания и разработки в световен мащаб. Компанията постига ускорен растеж стабилното увеличение на стойността на акционерите въз основа на консенсус между персонала, удовлетворяване на потребителите и сътрудничество по всеобхватен начин.

Двигатели с вътрешно горене LONCIN

Всички те отговарят на изискванията според EPA Phase III за вредни емисии. Технологията LCPower на LONCIN се основава на контрол на изгорелите газове в двигателите, които работят с по-ниски емисии и по-висока производителност. Новите горивни камери имат по-малко съотношение повърхност и обем със запалителната свещ. Тя е разположена в центъра на горивната камера. Така се скъсява разстоянието на разпространение на пламъка. Газовата смес гори по-бързо и достатъчно, за да подобри ефективността на изгаряне и отработените газове. Новата запалителна система с оптимизирано времена на запалване и подобрена искра позволява на газовата смес да изгаря по-пълно, осигурявайки по-висока мощност. Фино настроеният карбуратор осигурява оптимално съотношение въздух / гориво и оптимално впръскване. В работни условя постига най-добрата икономия на гориво с малко отработени газове.

Бензинови генератори LONCIN

Всички модели са с подобрен контролен панел. Слаботоковата верига е отделена от тази с висок напрежение. По този начин клиентите работят по-удобно и безопасно. Всички кабели са добре изолирани и защитени. Предлагат се генератори LONCIN с различна мощност и изходно напрежение. Оборудвани са с колела за лесен транспорт.

Помпи за вода LONCIN

предлага пълна гама, включително самозасмукващи  и центробежни помпа за чиста вода, висконапорни, помпи за отпадни води. Корпусът носа е произведен от лека, но твърда алуминиева сплав, както и от здрав издръжлив чугун, за да отговори на всички нужди на потребителите. Оборудвани са с професионални бензинови двигатели. Стартират се лесно, надеждни и издръжливи, със стабилна мощност, по-висока горивна ефективност и по-чисти емисии.

Мотофрези LONCIN

Компанията произвежда различни по размер машини за обработка на почва със ширина на разкопаване от 36 до 135 сантиметра. Всички модели са приложими в различни операции като се оборудват с допълнителен инвентар. По този начин може да се оре, плеви или събира реколта от картофи. Мотофрезите са с висока адаптивност и могат да се придвижват по равнини, склонове и хълмове. Поради малките си размери са маневрени. Задвижват се от професионалните двигатели на марката.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички