Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
329лв.550лв.

ILIFE - ZACO

ILIFE - ZACO

Роботи прахосмукачки от ZACO ILIFE

ZACO ILIFE е компания, която е спечелила доверието на милиони потребители по света. Има над 10 годишен опит в производството на роботизирани уреди за почистване на дома. В последните няколко години компанията е съсредоточила по-голямата част от ресурсите си в разработването и развитието на съвременните интелигентни роботи - прахозасмукващи, миещи и метящи. Продуктите, произведени от компанията са качествени, оригинални и патентовани. Благодарение на сплотен колектив, изграден от млади ентусиасти и опитни професионалисти, ILIFE разработват роботизираните помощници от началото до края на процеса.

Това включва:

  • Изработване на уникален дизайн;
  • Хардуер;
  • Софтуер.

Поне 3 нови модела годишно е обещанието на компанията. Притежава свой собствен завод разположен на близо 15 000 квадратни метра, като всяка една частица от роботите се произвежда там. Месечната бройка достига и надхвърля 80 000.

ILIFE ZACO отразява стремежа към по-добър живот чрез интелигентни роботи прахосмукачки

От дълги години роботизираните почистващи устройства помагат на милиони семейства по света да създадат чиста среда за живот. Задълбочените изследвания в технологиите продължават, за да се разработят продукти, които правят почистването на дома още по-лесно и по-ефективно.

ILIFE е един от водещите световни производители в индустрията за интелигентно почистване. Има вътрешни научноизследователски и развойни центрове в Китай и Хонг Конг и широкомащабни производствени бази в Шенжен и Чжуншан. Почистващи роботчета се продават в Азия, Европа, Америка, Русия и над 40 страни по света.

Прахосмукачка робот ILIFE V8s

Прахосмукачка робот ILIFE V8s е подходяща за чистене на площи до 100 кв. метра. Със 100% заредена батерия може да работи до 80 минути. Снабдена е със сензори срещу падане и удар. 

ILIFE - ZACO
Редовна цена 599.00 лв.
Цена 525.00 лв.
  • -74.00 лв.
Прахосмукачка робот ILIFE A6

Прахосмукачка робот ILIFE A6 е модел, който е подходящ за чистене на домове с площ 120 кв. метра. Презарежда се до 3 часа. Разполага с функции виртуална стена и HEPA. Неуморно ще чисти дома и офиса в продължение на 2 часа. 

ILIFE - ZACO
Изчерпан
  • -170.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички