Филтрирай
Цена
64лв.1690лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Акумулаторни прахосмукачки

Акумулаторни прахосмукачки ⋆ Вертикални ⋆ Безкабелни ⋆ Коледжиков

Безкабелна вертикална прахосмукачка за дома и офиса

Нашите прахосмукачки улесняват живота Ви, защото с тях почистването на домакинството става за нула време. Това Ви позволява да си оставите повече време за наистина важните неща в живота. Какво по-хубаво от това да почистите дома си с безжична машина за почистване? Забравете за старите и тежки прахосмукачки, чиито кабели се омотават около Вас и единственото, което постигате е да се оплетете в тях. С акумулаторните модели не е нужно да търсите контакти, за да започнете да чистите. Имат лека конструкция и работят с акумулаторни батерии. Почистването с тях е перфектно, точно както и с електрическите. Могат да се използват навсякъде, където има нужда от почистване.

Предимства:

  • Лесни за използване;
  • Издържат дълго време с едно зареждане;
  • Почистват безупречно;
  • Леки са;
  • Достигат места, където електрическите модели не успяват (поради ограничението на кабела);
  • Почистват се много лесно.

Акумулаторна ръчна прахосмукачка почиства безупречно

Освен че впечатляват с гъвкавост на употреба и отлична всмукателна способност, тези прахосмукачки имат и удивително дълъг живот на батерията, която с едно зареждане може да покрие доста сериозна площ, преди да се наложи отново да я презаредите. Иновативните технологии на акумулаторните батерии позволяват многократно презареждане и невероятна производителност. Усетете истинския комфорт при почистване с нашите акумулаторни прахосмукачки.

В приложения каталог на koledzhikov.bg Вие ще можете да се запознаете с марки DEWALT, KARCHER, MILWAUKEE, NILFISK и MAKITA.

Акумулаторна прахосмукачка NILFISK Handy 14.4 V

Акумулаторна прахосмукачка NILFISK Handy е ръчен тип съвременна машина, за бързо и удобно почистване, особено подходяща на места без постоянно електрозахранване.

NILFISK
Редовна цена 165.60 лв.
Цена 160.63 лв.
  • -3%
Акумулаторна прахосмукачка MILWAUKEE M12 HV-0

Мини - ръчна прахосмукачка MILWAUKEE M12 HV-0 създава мощен вакуум до 31.1 mbar, има контейнер с капацитет 0.6 литра и работи с една батерия от 12 V от система M12 на производителя.

MILWAUKEE
Редовна цена 161.00 лв.
Цена 149.73 лв.
  • -7%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички