Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
291лв.22750лв.

VIPER

VIPER

Почистваща техника VIPER

Компанията е посветена на доставката на професионално почистващо оборудване, което отговаря и надвишава очакванията на клиентите. Това се дължи на надежден, лесен за използване и обслужване продукт. Осигурява най-доброто съотношение качество / цена на пазара за почистваща техника. Марката присъства в страни по целия свят. Подкрепя своите клиенти чрез добре обучени дилъри, които познават много добре своите пазари, сегменти и продукти. Вярва, че печелившата връзка се основава на открит диалог. VIPER е подразделение на Nilfisk Group, а централния ѝ офис е базиран в Копенхаген.

Защо да се доверите на VIPER

Компанията предлага стандартно и професионално почистващо оборудване, което дава на клиентите следните основни характеристики и предимства:

  • Лесни за използване - Не е необходимо обучение, което намалява разходите;
  • Здрави и надеждни продукти - По-дълъг живот и винаги готови за употреба;
  • Лесно обслужване - П о-ниски разходи за поддръжка;
  • Най-доброто съотношение „качество / цена”.

Фирмата разполага със собствена фабрика с приблизително 500 служители. Повече от 80% от компонентите са собствено производство. Притежава гъвкавост по отношение на производството на малки количества, различни варианти, а също така и по поръчка на клиенти. VIPER се управлява от служители, които познават пазара, имат опит с техниката за почистване, на които можете да се доверите и които помагат на клиента с най-доброто решение за осъществяване на дейности свързвани с почистване.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички