Филтрирай
Цена
43лв.858лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Пробивни бормашини

Пробивни бормашини • Дрелки — Магазини Коледжиков

Пробивна бормашина

Когато става въпрос за подобрения и ремонт в домакинството, като например пробиване на дупки, завиване на винтове или приготвяне на строителни смеси и лепила, наличието на добра бормашина прави живота Ви много по-лесен. Оборудват се с мощен мотор, който върти свредлото, за да пробива материали, като дърво, метал или бетон. Частите на този електроинструмент включват: ръкохватка; спусъка за включване / изключване; превключвател за заден ход, който служи за завиване или развиване на крепежни елементи; регулиране на въртящия момент (който контролира скоростта на въртене) и патронника, който държи бита на място.

При нас ще намерите електрически и акумулаторни дрелки от най-висок клас. 

  • Кабелните варианти имат по-голям въртящ момент и мощност, а и са по-леки. Създадени са да се справят с по-тежки и по-трудни задачи;
  • Акумулаторните модели са по-удобни, защото няма да се притеснявате за дължината на захранващия кабел. Удобни са за по-лека работа, както и за места без електричество.

Бормашини от koledzhikov.bg

Предлагаме любителски и професионални електроинструменти за ремонт с марка BOSCH, DeWALT, FERVI, HITACHI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE.

Акумулаторна бормашина RAIDER RD-CDL26 12V, 28Nm, 2х1.5Ah + куфар и аксесоари

Акумулаторна бормашина RAIDER RD-CDL26 е инструмент, който с помощта на свредло служи за пробиване в различни материали, а със специален бит се използва за закрепване и завиване.

RAIDER
Цена 129.98 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички