Филтрирай
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
0 лв. 22560 лв.

COSMEK

COSMEK

Резервоари за гориво и урея COSMEK

Началото на компанията е поставено през 1972 година, когато е разработена и патентована първата пневматична помпа за масло и грес, с която марката печели сребърен медал на 21-та Международна изложба за изобретения в Брюксел. Служителите на фирмата работят усърдно и ентусиазирано, за да поддържат и издигат компанията, която винаги е била на върха по отношение на качеството на продуктите си, а те са наистина много.

Колонки за гориво COSMEK

Изброените продукти горе са само част от обширната гама, носещи логото на италианската марка. Чрез непрекъснато и внимателно подобрение, COSMEK разработва качествени решения и продукти за снабдяване с гориво и смазване на машини. Предлага доказани продукти и услуги, за да отговорят на пазарните очаквания.

Варелна помпа за масло с маркуч на макара COSMEK OIL KIT 2300

Варелна помпа COSMEK OIL KIT 2300 има висока производителност и е удобна за използване, благодарение на добре обмислената система за окачване на макарата за съхранение на маркуча върху стена.

COSMEK
Цена 2 400.00 лв.
Варелна помпа за масло с маркуч на макара COSMEK OIL KIT 2350

Варелна помпа за масло с маркуч и макара COSMEK OIL KIT 2350 има стабилна конструкция, предназначена за работа със сгъстен въздух под налягане, осигуряващ непрекъсната работа на помпата.

COSMEK
Цена 2 520.00 лв.
Количка за варел с помпа и пистолет за масло COSMEK TROLLEY OIL

Пневматична помпа за масло с количка за варел COSMEK TROLLEY OIL KIT 2500 е произведена от различни материали за максимална химическа съвместимост с различни вискозитети.

COSMEK
Цена 1 950.00 лв.
Количка за варел с ръчна помпа за масло COSMEK OIL HAND PUMP

Количка с ръчна помпа за масло COSMEK OIL HAND DISTRIBUTOR 3100 предлага голямо удобство на работа, тъй като не е необходимо зареждане с въздух или захранване с електрическа енергия, за да работи.

COSMEK
Цена 1 500.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички