Филтрирай
Цена
29лв.957лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Електрически прави шлайфове

Електрически прави шлайфове на Хит Цени — Коледжиков

Електрически прав шлайф

Този ръчен електроинструмент се използва за шлайфане, полиране, шлифоване на метал, дърво и пластмаса. Притежава издължен дизайн, благодарение на който извършва обработка в деликатни зони, до които големите шлайфмашини нямат достъп. Електрическият прав шлайф притежава голяма мощност и регулируеми обороти на шпиндела. Това гарантира, че ще получите точната скорост, която Ви е необходимо за конкретната задача.

Предимства на електрическата права шлифовалка

Ето няколко причини, поради който си заслужава да закупите прав шлайф:

  • Удобен и много бърз - Това е така, защото тези модели се оборудват с мощни електромотори, които могат да работят по-дълго от обикновените, ръчни шлифовъчни машини. Това означава, че работите по-бързо и поемате повече задачи;
  • Множество аксесоари за всякакви приложения - Предлагат се аксесоари за универсална употреба. С един електроинструмент извършвате шлайфане, рязане, изглаждане, полиране;
  • Издръжлив дизайн и компоненти - Проектиран е за сериозно натоварване;
  • Високи обороти за висока производителност - С тази шлифовалка работите по-бързо, обработвайки различни повърхности за по-кратък период, тъй като не се изискват никакви физически усилия.

Права шлайфмашина от koledzhikov.bg

Купете шлайф с марка DREMEL, FERVI, HITACHI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE и ще го получите на желан от Вас адрес, или ще можете да го получите в един от нашите магазини в София и Варна.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички