Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
874 лв. 3488 лв.

POWERMATE by PRAMAC

POWERMATE by PRAMAC

Генератори за ток POWERMATE by PRAMAC

В продължение на повече от 40 години е водеща в бранша марка, задоволяваща нуждите на професионалистите от инструменти за въздух, компресори, генератори, оборудване за външно захранване и водни помпи. POWERMATE има силна репутация за качествено производство и привеждане на иновациите на пазара. През 2009 г. осъществява важно сътрудничество с италианската фирма PRAMAC за създаване на специални преносими агрегати за ток, посветени на най-взискателните нужди на европейския пазар. От тази година започва предлагането на агрегати за ток Powermate by Pramac на всяка страна извън северноамериканския регион, които става могъщ съюзник на всяко едно място за къмпинг, делови и развлекателни дейности, които винаги съчетават гъвкавост, производителност и сигурност. POWERMATE предлага пълна гама от генератори с мощност от 1 000 до 6 500 W за приложения, които изискват независим източник на енергия, за да се справят с прекъсвания на електрозахранването, при аварийни операции или да станат основен източник на енергия в изолирани условия на околната среда или в развлекателни дейности. Всички агрегати за ток са оборудвани с AVR (Автоматично регулиране на напрежението). Това устройство регулира по електронен път напрежението, което има значителни предимства за намаляване на риска от повреда на високотехнологични генератори. Оптимално решение за комбиниране на тиха работа с по-малък разход на гориво и стабилност са инверторните генератори, които стабилизират изходното напрежение и захранващата мощност за всички видове оборудване. Редица моторни помпи POWERMATE са сред продуктите, проектирани да работят с чиста или мръсна вода. Серията е разработена със здрава конструкция, за да издържат на употребата в тежки условия и груба среда. Компактните размери осигуряват удобна работа и транспортируемост и дават лесен достъп за поддръжка.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)
Бензинов монофазен генератор с AVR POWERMATE by PRAMAC WX6200

Мотогенератор POWERMATE by PRAMAC WX 6200 е пригоден за битови нужди, при захранване на разнообразни видове уреди и устройства, работещи с монофазен ток, със стойности 230 V и 50 Hz. 

Бензинов монофазен генератор с AVR POWERMATE by PRAMAC WX6200 от топ производител в Колежиков
Цена 1 856.00 лв.
Брой:
Дизелов монофазен генератор с ел старт и AVR POWERMATE PMD 5000S

Електрогенератор POWERMATE by PRAMAC PMD 5000S работи с дизелово гориво и произвежда монофазна ел енергия. С добавяне на АТС табло, италианският агрегат за ток ще може да се използва като аварийно средство за доставяне на електроенергия. 

Дизелов монофазен генератор с ел старт и AVR POWERMATE PMD 5000S от топ производител в Колежиков
Цена 3 213.00 лв.
Брой: Купи
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички