Филтрирай
Цена
28150 лв. 53850 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Прикачни тренчери / каналокопатели

Прикачни тренчери / каналокопатели на Топ Цени — Коледжиков

Превърнете градинския трактор в тренчер - каналокопател

Прикачна машина за изкопаване на канали е професионално решение, независимо дали ще прокарвате водопровод, полагате напоителна система или поставяте кабели за електрозахранване. С каналокопател - тренчер се постига дълъг и прав ров с равномерна ширина и дълбочина, а страничния шнек отвежда излишната пръст извън изкопа. Машините за изкоп на канали са с 3-точково окачване и са съвместими с всички градински трактори, чиято мощност е между 15 и 30 конски сили. С помощта на тази машина хора от различни сфери, като водопроводчици, озеленители и строители ще могат да работят по-бързо и по-качествено.

Прикачна машина за изкопаване на канали в детайли

Каналокопател - тренчер предлага на потребителите комбинация от следните характеристики и възможности:

  • Лесен контрол;
  • Ефективна работа;
  • Здрава верига;
  • Перфектно оформени канали.

Веригата за копане се повдига и спуска с помощта на бързодействащ хидравличен цилиндър, директно от шофьорското място на трактора. Само с движението на лост започвате или прекратявате изкопната дейност със своя каналокопател. Когато сте готови и се намирате на правилното място, спуснете веригата и направете следващия ров.

Подвижно стъргало гарантира, че по зъбите няма излишна пръст, която да нарушава оптималната работа на прикачния тренчер - каналокопател. Това приспособление за изстъргване на кал може да се регулира, като го поставяте по-близо или по-далеч от веригата.

Веригата е изработена от валфрамов карбид, за да прави изкопи в твърда и камениста почва. Всеки един зъб е ефективно изработен и проектиран за дълъг живот и висока работоспособност на прикачния тренчер.

Винтов шнек изхвърля встрани цялата излишна земна маса, създавайки чист канал, който е готов за полагане на кабели или тръби в него.

Копайте дълбоко, бързо и чисто с тренчер - каналокопател от koledzhikov.bg

Имаме удоволствието да Ви предложим прикачни машини за копаене на канали марка GARBIN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички