Филтрирай
Цена
28150лв.53850лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Прикачни тренчери / каналокопатели

Прикачни тренчери / каналокопатели на Топ Цени — Коледжиков

Какво представлява?

Прикачната машина за изкопаване на канали е професионално решение, независимо дали ще прокарвате водопровод, полагате напоителна система или поставяте кабели за електрозахранване. С каналокопател - тренчер се постига дълъг и прав ров с равномерна ширина и дълбочина, а страничният шнек отвежда излишната пръст извън изкопа.

Машините за изкоп на канали са с 3-точково окачване и са съвместими с всички градински трактори, чиято мощност е между 15 и 30 конски сили. С помощта на каналокопател хора от различни сфери, като водопроводчици, озеленители и строители, могат да работят по-бързо и по-качествено.

Характеристики

Прикачният тренчер предлага на потребителите комбинация от следните характеристики и възможности:

  • Лесен контрол
  • Ефективна работа
  • Здрава верига
  • Перфектно оформени канали

Как функционира?

Веригата за копане се повдига и спуска с помощта на бързодействащ хидравличен цилиндър, директно от шофьорското място на трактора. Само с движението на лост започвате или прекратявате изкопната дейност със своя каналокопател. Когато сте готови и се намирате на правилното място, спуснете веригата и направете следващия ров.

Подвижно стъргало гарантира, че по зъбите няма излишна пръст, която да нарушава оптималната работа на прикачния тренчер - каналокопател. Това приспособление за изстъргване на кал може да се регулира, като го поставяте по-близо или по-далеч от веригата.

Веригата е изработена от валфрамов карбид, за да прави изкопи в твърда и камениста почва. Всеки един зъб е ефективно изработен и проектиран за дълъг живот и висока работоспособност на прикачния тренчер.

Винтов шнек изхвърля встрани цялата излишна земна маса, създавайки чист канал, който е готов за полагане на кабели или тръби в него.

Защо да изберете магазин Коледжиков?

Имаме удоволствието да ви предложим прикачни машини за копаене на канали GARBIN. Като търговец с 30-годишен опит зад гърба си сме се уверили в качеството и надеждността на продуктите на марката. При нас ще получите професионална консултация, първоначален инструктаж и сервизно обслужване.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

За да направите някаква покупка в онлайн магазин Коледжиков не е задължително да имате регистрация. Може да направите поръчка като гост или чрез удобната опция „Бърза поръчка без регистрация“. Можем да изпълним вашата заявка, като ни пишете по e-mail или на страницата ни във Facebook.

Какви са начините за доставка?

Доставката на потвърдените поръчки на продукти става чрез различни куриерски фирми, като вие може да изберете най-удобният за вас начин за получаване на покупките ви – до офис на куриер или до врата.  Осигуряваме и собствен разнос, чрез наши превозни средства.

Каква е цената за доставка?

Ако реализирате поръчка на стойност надвишаваща 250 лв., ние покриваме разходите за транспорт. Във всички останали случаи се доплаща сума за доставка, в зависимост от тарифата за разнос, на избраната от вас фирма за куриерски услуги. Вземането на поръчката ви от наш магазин остава безплатно.

В какъв период ще получим продуктите?

Можем да извършим изпращането на продуктите ви от 1 до 3 работни дни. Изключение правят стоки, които са извън наличност, нуждаят се от производствено време или внос от друга страна. В такива случаи срокът може да се удължи до 30 дни (работни).

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Прикачни тренчери / каналокопатели"?

Предложените тук машини са за професионални цели и с висока производителност. Цените им са между 28 000 и 55 000 лева.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Магазини Коледжиков, намиращи се в София и Варна работят за вас от понеделник до събота. Може да ни посетите на адрес, да ни се обадите по телефон, да ни пишете по e-mail или във Facebook, с всякакви запитвания и поръчки. Можете да получите професионално мнение и съвет по всеки въпрос свързан с предлаганите от нас машини.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички