Филтрирай
Цена
3999лв.34800лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Хидравлични тренчери / каналокопатели

Хидравлични тренчери / каналокопатели на Топ Цени — Коледжиков

Какво е хидравличен тренчер / каналокопател?

Хидравличните тренчери/каналокопатели се използват за изкопаване на канали. Те могат да направят дълъг ров с фиксирана ширина и дълбочина, в който да бъдат положени водопроводни тръби, напоителни системи, електрически и комуникационни кабели. Ключово за хидравличния тренчер - каналокопател е, че:

  • С него се работи лесно
  • Копае във всякакви типове почва
  • Предлага огромна ефективност и прецизност
  • Притежава сериозни характеристики за безопасност

Хидравличен каналокопател - тренчер се монтира към рамото на багер или друга строителна машина. Той прави сложното изкопаване на канали по-бързо, прецизно и безопасно.

Предимства

Хидравличният каналокопател - тренчер също като моторния е пригоден за изкопаване на тесни и прави канали, но начинът на задвижване и неговото устройство му отреждат няколко преимущества пред останалите видове.

Система с директно задвижване

Отличава се с наличието на двигател с двупосочно въртене, който осигурява висока скорост и въртящ момент на веригата за окопаване на широк диапазон от почвени типове.

Зъби от карбидна стомана

Веригата е изработена от волфрамов устойчив карбид с дълъг живот. Оптималното разположение на зъбите позволява копаене в повечето типове почви.

Странично изместване

Хидравличната система за странично изместване на каналокопател - тренчер осигурява гъвкавост при окопаване в близост до конструкции или препятствия. Тя се командва от мястото на оператора.

Опции при избора на верига

Налични са различни варианти според вида на зъбите и ширината на изкопа. Веригите биват следните типове:

  • С лопатки
  • Със замби
  • С лопатки и замби

Защо да изберете магазин Коледжиков?

Ние сме директен вносител и представител за България на марки MULLER PRO, WEIBANG и GARBIN.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Поръчването на всички продукти в нашият онлайн магазин може да направите като гост или чрез опция “Бърза поръчка без регистрация”. Предлагаме ви възможността да направите вашата поръчка на някой от предоставените телефонни номера на сайта, във Facebook страницата ни или по електронната поща.

Какви са начините за доставка?

Предлагаме сигурна и бърза доставка на вашата поръчка, както ви е най-удобно. Можем да изпратим покупките ви чрез наш транспорт или чрез фирма за куриерски услуги до врата или до офис.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

От получаването и потвърждаването на поръчката ви сте стараем да ви я изпратим в срок от един до три работни дни. Когато е необходим внос на някоя машина срокът за доставяне се удължава, за което ще ви информираме допълнително. Максималното време за изпълнение е 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Хидравлични тренчери  каналокопатели"?

Най-скъпите машини са на цена около 30 000 лв., а най-евтините около 8000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Можете да ни посетите на място на адреса на физическите магазини или да ни се обадите по телефон в съответното работно време. Предлагаме бърз отговор по електронна поща и във Facebook. Отворени сме за въпроси, запитвания и поръчки всеки ден от понеделник до събота.

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички