Филтрирай
Цена
249 лв. 1730 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Електрически дробилки за клони

Електрически Дробилки за клони → Цени — Коледжиков

Какво е електрическа дробилка за клони? 

Електрическата дробилка за клони, наричана още клонотрошачка, е ценен градински инвентар за всеки градинар и собственик на двор. Тя е предназначена за надробяване на паднали клони и дребни растителни отпадъци. Благодарение на нея може лесно да разчистите дворното пространство.  

Предимства

Електрическата дробилка е чудесен помощник в разчистването на клони, листа и градински отпадъци за всеки частен двор. Тези отпадъци няма самостоятелно да се разградят бързо и лесно върху земята. Обикновено се очаква да ги съберете и извозите до сметището, но защо да се мъчите с всичко това? Като алтернатива, може да инвестирате в електрическа дробилка. Градинският шредер превръща дървото в дървени стърготини, които могат да се използват по различни начини:

 • Да се пресоват за направа на дървени плоскости
 • Да се превърнат в пелети за огрев
 • Да се използват като биологичен тор
 • Да се използват като декорация между цветя, дървета и храсти

Голям плюс за тях е това, че не използват бензин, за да работят. Благодарение на този факт са по-икономични в дългосрочен план на употреба, защото пестят разходи за гориво. Електрическите клонодробилки са по-тихи от бензиновите модели и са чудесни, ако имате източник на енергия в непосредствена близост до градината. Постоянната мощност и по-икономичният характер на електродвигателите предлага по-екологичен метод за раздробяване. Цената също е ниска, така че ако имате бюджет, към който да се придържате, тогава те са идеалният избор. Лекото им тегло ще Ви позволи лесно да се пренесат или натоварят в автомобил. Тяхната маневреност се дължи на колела за транспорт, за да бъдат придвижвани с лекота от едно място на друго.

Избор на електрическа дробилка за клони

Едно от най-хубавите неща на електрическите дробилки е, че те са леки. Тъй като те са компактни и лесни за придвижване, това ги прави преносими и практични за използване навсякъде във Вашия двор - стига удължителният кабел да достигне. Някои функции са необходимост, докато други са допълнителни екстри. Ето какво да търсите в най-добрата клонодробилка за Вас:

 • Колела

Въпреки, че са преносими, не всички модели включват колела. Макар, че всички те са достатъчно леки и могат да се пренасят без помощта на колела, е по-добре да притежавате колесен вариант. Колкото по-големи са колелата, толкова по-лесно ще придвижвате дробилката из двора, независимо от терена.

 • Бункер

Ще откриете, че различните модели са с различен размер на бункера. Тази любопитна разлика се дължи на фактът, че тези с по-малки бункери са предназначени за клонки, а тези с по-големите са пригодени за смилане и на листа.

 • Функции за безопасност

Много електрически дробилки за дърва са проектирани с внимание към Вашата безопасност. Много от тези машини включват функция за автоматично изключване в случай, че моторът стане прекалено горещ. По този начин се избягва прегряване и повреда на електромотора поради претоварване. Заключващия механизъм за бункера е друга функционалност. Ако е отворен, моторът няма да работи.

 • Торба или държач

Раздробеният материал се изхвърля през дефлектора директно върху земята. Някой модели са снабдени с торба за събиране или предлагат държач, към който да поставите Ваш собствен чувал.

 • Мощност

Като цяло електрическите дробилки не са много мощни, поради което не трябва да поставяте големи клони. Ако са с диаметър 5 сантиметра или по-голям, вероятно е най-добре да използвате бензинов модел.

 • Ниво на шум

Като цяло градинските шредери работят тихо, но все пак е добре да използвате антифони. Въпреки това звукът при работа не е толкова силен, че да да нарушава спокойствието на хората в съседство.

Какви видове електрически дробилки за клони предлагате?

Имаме удоволствието да ви предложим "домашни" и професионални дробилки. Хоби машините се характеризират с отлична производителност, нисък разход на електричество и мобилност.

Професионалните клонотрошачки могат да бъдат захранвани с монофазен или трифазен ток. Те предлагат много повече мощност и гарантират здравина и издръжливост при натоварени дейности.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Поръчването без създаден акаунт е позволено за ваше улеснение. Така вие успешно можете да пазарувате, без да се налага да си създавате профил.

Регистрацията на сайта пък би улеснила последващите покупки, които реализирате, тъй като няма да ви се налага да въвеждате своите данни отново.

Какви са начините за доставка?

Всеки наш клиент се възползва от най-удобният метод за получаване на стоката си, а именно:

● Чрез лично получаване на покупката си от магазин "Коледжиков"  в София или Варна;
● Взимане от удобен офис на куриерска фирма;
● Доставка до адрес чрез наш или външен куриер.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

За да задоволим потребностите на нашите клиенти се стремим да изпращаме стоките към тях от 1 до 3 работни дни. Когато това не е възможно, по непредвидени за нас обстоятелства, ние гарантираме изпращане на покупката в срок до 30 работни дни, стига машината да не е изчерпана или спряна от производство.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Електрически дробилки за клони"?

Налични са модели от известни производители на стойност 200 и повече лева. При по-мощните и професионални машини цените достигат 2000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Нашите телефони са отворени за вас през работното ни време. Не се колебайте да ни зададете въпроси и запитвания на e-mail или във Facebook.Вижте още:

Тресачки за плодове

Храсторези

Резачки Щил

Електрическа дробилка за клони STIHL GHE 140.0 L, 2500W, 40 мм, 60 л
Дробилка за клони STIHL GHE 140.0 L предлага удобна работа и привлекателен функционален дизайн. Интелигентният електронен команден модул на...
STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 799.00 лв. Цена 719.00 лв.
 • -80.00 лв.
Електрическа дробилка за клони RYOBI RSH2545B, 2500W, 45 мм, 40 л
Ако търсите качествена дробилка за клони, с помощта на която да превръщате в мулч опадалите клони и друг тип растителност, натрупваща се в...
RYOBI
Редовна цена 450.50 лв. Цена 427.98 лв.
 • -5%
Електрическа дробилка за клони RYOBI RSH3045U, 3000W, 45 мм, 55 л
Погрижете се за непотребните клони в двора с помощта на електрическата клонотрошачка RYOBI RSH3045U, продукт на една от най-иновативните...
RYOBI
Редовна цена 626.50 лв. Цена 595.18 лв.
 • -5%
Електрическа дробилка за клони STIHL GHE 135.0 L, 2300W, 35 мм, 60 л
Дробилка за клони STIHL GHE 135.0 L се захранва, чрез свързване към електропреносната мрежа. Тази дробилка е идеална за употреба в жилищни зони,...
STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 699.00 лв. Цена 629.00 лв.
 • -70.00 лв.
Електрическа дробилка за клони MAKITA UD2500, 2500W, 45 мм, 67 л
Опитът на Макита да се впусне в областта на градинарството е доста впечатляващ и тяхната иновация, градинската дробилка с две колела, MAKITA...
MAKITA / МАКИТА
Редовна цена 938.00 лв. Цена 780.57 лв.
 • -157.43 лв.

Свързани статии


Често задавани въпроси за електрически дробилки за клони

Какви са предимствата на електрическата клонотрошачка?

Електрическите клонотрошачки са предпочитани от много клиенти, тъй като са много тихи, екологични (без вредни емисии), с ниски експлоатационни разходи и просто управление.

Каква дробилка за клони да изберем за частен имот?

За частен имот, където има храсти и неголеми млади дървета, може да се спрете на дробилка с електрически двигател със средна мощност. Бензиновите моделите са подходящи за по-големи терени и трошете на дебели клони.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички