Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
57лв.1110лв.

TROTEC

TROTEC
За TROTEC всичко е свързано с оптималното подобряване на въздуха и водата в промишлеността, отдиха и строителството: Можете например да закупите овлажнители, сушилни за строителството, отоплителни инсталации, климатични инсталации, вентилатори, машини за вятър и системи за пречистване на въздуха за различни приложения. Освен това TORO предлага допълнителни услуги и обучения. Дали мобилни или стационарни климатични инсталации, преносими измервателни технологии за климата, качество и контрол на емисиите или продукти, осигуряващи качеството на водата - фирмите от групата на TROTEC работят в различни области. И всеки един от тях е експерт в собствената си област на компетентност.  Като група от компании, с над 250 служители, TROTEC управлява производствени обекти, филиали и дистрибуторски центрове в Европа и Азия, но сърцето на компанията е в Холандия: там се намира TROTEC - в Хайнсберг, точно между Монхенгладбах, Аахен и Роръмънд.  
Електрически калорифер TROTEC TDS 20 3300W, 476 куб.м/ч

Електрически калорифер TROTEC TDS 20 е немски отоплител, оборудван със защита против прегряване и термостат, благодарение на който следи и поддържа зададената му температура в помещението.

TROTEC
Цена 136.00 лв.
Електрически калорифер TROTEC TDS 30 5500W, 458 куб.м/ч

Калорифер TROTEC TDS 30 е здрава немска машина, с компактни размери и олекотен дизайн, предлагаща възможност за употреба, както поставена на земята, така и монтирана на стена или таван. 

TROTEC
Цена 222.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички