Филтрирай
Цена
1640 лв. 4690 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Дизелови инфрачервени отоплители

Инфраред отоплители дизелови | Инфрачервени печки | Коледжиков

Инфрачервени дизелов отоплител за работа на открито

Категория дизелови инфрачервени нагреватели е селекция от печки за отопление, които използват инфрачервена технология, което означава, че са високоефективни и загряват предметите, а не околния въздух. Това гарантира по-висока ефективност и по-интензивна топлина, като същевременно намалява общия разход на гориво. Всеки инфрачервен дизелов отоплител е подходящ за търговски и професионални приложения, както и употреба на открито. Нашата гама от инфрачервени печки разполага с модели, проектирани за малки гаражи, работилници и големи търговски предприятия. Предлагат се големи и мощни професионални модели, подходящи за по-мащабни и промишлени операции. Всички дизелови инфрачервени отоплители в тази категория са създадени за тежки и продължителни експлоатационни приложения. Поддържат висока степен на ефективност и имат дълъг експлоатационен живот.

Инфрачервено отопление на дизелово гориво е с най-съвременните технологии за безопасност

Инфрачервеното отопление е хит в затоплянето. Когато усетите приятна сияйна топлина, си спомняте за ефекта на огъня или слънцето. Само че тук това е инфрачервеният отоплител на дизелово гориво. Този вид лъчиста печка на дизел загрява бързо и ефективно, за да внесе топлина в дадено пространство. Сияещата топлина започва да се излъчва веднага щом топлинната плоча започне да свети. С тези дизелови инфрачервени нагреватели ще оставите конденза в миналото, благодарение на нагряването на стените. Идеални са за места, на които тече усилена строителна дейност.

Дизеловите отоплители с инфрачервени лъчи се използват в различни области

  • Изсушаване на повърхности с боя или лепила;
  • Зимни строителни обекти;
  • Затопляне на машините и персонала;
  • Отопление на големи складове, фабрики и заводи;
  • Подготовка на асфалт и бетон;
  • Лично отопление.

Изберете сред марки MASTER, FERVI или MO-EL, които са лидери в производството на този тип инфрачервени печки.

Дизелов инфрачервен отоплител MASTER XL 91

MASTER XL 91 е дизелов отоплител, затоплящ чрез инфрачервено лъчение и е добър помощник за приложение в селскостопански, строителни и производствени дейности, както и при аварийни положения. 

MASTER
Цена 4 290.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички